Läge med en uppdatering va?

Men herregud!! Jag har inte uppdaterat på fem dagar :D
Kanske dags att visa att jag lever! Och det gör jag.
Operationen gick bra men det var riktigt läskigt att vakna upp efteråt. Jag hörde folk som pratade med mig och sa åt mig vad jag skulle göra men jag kunde inte svara, inte titta och inte röra mig. Har för mig att jag hostade också men minns inte riktigt, kan ha drömt också!
Jag vågade inte somna om, det var jätteläskigt.

Dem hittade ingenting på operationen så jag fick åka hem dagen efter då det inte finns något att göra i dagsläget. Det var väldigt skönt att få komma hem igen. Jag hade väldigt ont i såren och hade träningsvärk som fan.
Nu är det en aning bättre, men har ont i såren, speciellt när jag gör vissa saker, böjer mig och sådär! Fick ju reda på att jag har urinvägsinfektion igen så jag har fått antibiotika under sjukhusvistelsen och även att fortsätta ta hemma. Efter operationen fick jag även sprutor i magen för att förhindra blodproppar och fick även med mig såna hem så Jimmy har fått agera sjuksköterska här på kvällarna och vart snäll och gett mig dem!
Det kan ses lite läskigt ut när han gör det i jämförelse med sköterskorna då han "hugger" ner nålen i magen men ärligt talat så känns det inte när han gör det. Det gjorde betydligt ondare när sköterskorna gjorde det!
Jag är tacksam över att han hjälper mig, i kväll är sista gången för sprutorna :D Och uvitabletten togs sista imorses.
Köpte även med mig uvisticks från apoteket innan jag lämnade sjukhuset för att kunna själv kolla om jag har urinvägsinfektion då jag tydligen får det ganska lätt !!

Nu väntar vi besök av mamma och pappa! Och jag har sett fram emot detta länge och hoppas dem kommer snart!!
Ett bevis på att Jimmy tar hand om mig, han är mån om att jag tar tabletterna och vill inte att jag glömmer dem. Detta stod på bordet när jag vaknade efter att han kört till jobbet i torsdags =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer