Kvällens bloggtips

http://www.milina.se - Upptäckte denna färgglada bloggen för en tid sen och fastnade direkt! En rolig blogg med tankar och funderingar kring livet. Tar upp intressanta och viktiga ämnen men blandar med tips och mode och om bloggarens egna liv. Välskriven och mysig blogg.

http://anorexinojag.blogg.se/ - Denna bloggen har jag läst ett tag och det är en välskriven vardagsblogg skriven av en tjej som vart (är?) sjuk i anorexia. Hon är öppen och skriver från hjärtat och delar med sig av tankar kring sin sjukdom. Här får vi möta en väldigt ärlig tjej!
http://iambaam.blogg.se/ - Här får vi möta en nattjobbande tokig tjej som är öppen och glad. Här skrivs om allt mellan himmel och jord och hon är flitig med att ladda upp bilder vilket jag tycker är roligt. En blogg helt utan bilder är inte riktigt my cup of tea. Men denna tjej fixar det! Roligt att följa henne på hennes nattliga äventyr!
http://intedinbloggmenminblogg.blogg.se/ - En ärlig blogg detta med mycket text. Seriös och öppen person som inte tvivlar på att berätta det som berör. Trevlig att kommunicera med och har kloka åsikter!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer