Kortison, sms och avsked.

Vaknade redan halv fem i morse, somnade om och sov väl ca 30 minuter, vaknade och somnade om och höll på så. Riktigt svårt att sova ordentligt. Kanske för att jag visste att Kjell skulle åka iväg tidigt idag, eller så är det bara så här jag får hålla på med sömnen. Nåja.
Har kollat lite tv nu på morgonen, vilket var flera månader jag gjorde sist känns det som, iallafall på morgonen/dagen. Jag har även haft lite smskontakt med Kjell på Landvetter, men för ett par minuter sen klev han ombord på första planet. Från och med nu kommer våran kontakt vara minimal eftersom det inte finns så bra internet där borta. Så när man väl får ett sms eller ett mail kommer lyckan vara enorm.

Just nu är det Max som går på Cmore action och den filmen är ju så fin. Har sett den tidigare. Skall göra en tavelbeställning medan jag är någorlunda pigg och vaken tänkte jag. Så får jag se vad jag pallar att göra sen. Måste vila vila vila... Jag fick ta 10 st betapred (kortison) igårkväll innan jag somnade då klådan blossade upp, som tur var lade den sig igen så nu kliar det inte nämnvärt. Håller tummarna på att det får hålla i sig så.
Sista smset från Kjell innan han lämnade Sverige - han är för söt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer