Köpa förlovningsringar på internet?

Sitter och kikar inne på blingit.se och hittar massa snygga smycken.
Halsband har jag börjat intressera mig för numera.
Så skall sätta mig och kolla lite noggrannare på dessa och vem vet, kanske läggs det en order! Har just nu mitt pusselbitshalsband som jag älskar, men roligt att variera sig lite.

En kategori heter förlovningsringar och där kikade jag in och fann en udda men jäkla snygg förlovningsring.
Jag har aldrig sett en sådan variant på ring förut men alltid passar den någon. Jag gillar den skarpt men det är tyvärr ingen ring som jag vill ha på fingret. Jag har min tanke, min personliga idè som jag hoppas någon gång kommer att gå i lås. Men det är roligt att det finns olika sorter för då är det lättare för alla par att hitta sina favoriter.

Det finns en smal variant också för att verkligen matcha varandra.
Skulle vara jävligt snyggt som sagt, men inte riktigt min stil på förlovningsring.

Kostar dock inte allt för mycket och för mig behöver en ring in kosta flera tusen. 299:- /st är det för den smala samt denna lite bredare. Även om det verkar vara väldigt smidigt att handla via internet skulle jag inte riktigt våga köpa en sådan här ring via en internetsajt faktiskt. Så bökigt om storleken inte skulle passa och om man skulle bli kraftigare/smalare på fingret och behöver justera vet jag inte om guldsmeden kan hjälpa? Skulle du vilja köpa en förlovnings/vigselring via internet?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer