Kändes lite som ett kallt fiasko ..

.. men samtidigt fick vi ju sålt en del.
Vi var på plats ca 7.45 och då var vi först så fick välja plats, vi började sätta upp tältet och det var inga problem. Problemet var underlaget, vi fick inte ner tältpinnarna och eftersom det blåste som fan valde vi att plocka ner det igen. Och det var nog det bästa alternativet med tanke på vilket väder som kom. Regnet höll sig borta men det blåste mindre storm så grejerna blåste omkull lite titt som tätt. Undra hur det blev om tältet stod uppe? Haha! Inte så värst mycket besökare men vi fick sålt lite grann iallafall. Vi fick in till bordshyran + lite till.
Nu har vi utökat burkens innehåll till presentkort till GvP-familjer. Känns så skoj, snart kan vi köpa många presentkort och skicka iväg. Uj Uj!

Jag har frusit som faen trots en topp, en långärmad tröja, en fleece och en jacka och nu sitter jag under min filt i soffan och skakar som ett asplöv. Kanske skulle ta en kopp te för att tina upp lite. Morgondagens loppis blir bättre då den är inomhus! Det som inte gick att sälja av det som vi haft med oss på flera loppisar tidigare valde vi att köra bort till en av Giveboxarna så någon annan kan få hämta det och få nytta av det. Är glad över våra Giveboxar!
Vi har hittat massa trevliga och bra saker och samtidigt lämnat flera kartonger med saker som vi sett andra vart och hämtat. Skoj!

Har ni Givebox i eran stad?
Såhär såg det ut i en av Älmhults Giveboxar i somras - Sharing is Caring!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer