Just för att jag kan!

Igår blåste jag upp en av våra uppblåsbara madrasser och bäddade åt mig i tvrummet. I min vildaste fantasi hoppades och trodde jag att det skulle vara lättare att sova på den och slippa vakna upp med ont i ryggen. Dessutom kunde jag somna till tv:n vilket jag tycker är så jävla skönt.
Jag somnade strax innan 21 och vaknade sedan vid 23tiden. Sen lyckades jag somna men vaknade flera ggr av att jag frös och hade aningens ont men försökte somna om, runt 1-2 valde jag dessvärre att ge upp och lade mig bredvid Jimmy inne i sovrummet istället och där var det varmare så somnade, men lyckades dock inte sova ordentligt så hela natten har jag vaknat, somnat, vaknat, somnat osv - ändra fram till dess att klockan ringde 4.30 och det var dags att kliva upp inför arbetsdagen! Hade dock inte ont i ryggen!

Ett tag har jag kunnat sova i ena sängen utan att fått ont, men i helgen har det återkommit - kanske för att jag inte har använt mina inlägg? Kanske det påverkar, vem vet. Jag har förövrigt gått i inläggen hela dagen idag 5.20-15.00 och har inte haft så ont, mest trött bara. Lovely!!
Inatt lägger jag mig på madrassen och kollar tv, somnar jag så sover jag där, vaknar jag traskar jag in i sovrummet istället :) Det är så vi gör här.. HAHA!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer