Julklappstips #2

Även om jag nästan är klar med mina julklappsinköp så går det alltid att utöka gåvorna så tycker det är himla roligt att få julklappstips i bloggform nu inför julen så tänkte jag kör vidare på mina tips som jag hittar när jag är ute på diverse sajter och kikar.
Jag får inte betalt för att länka till de olika butikerna utan jag väljer själv dem produkterna jag vill tipsa om, bara för att vara shysst emot er läsare - inte alltid lätt att hitta bra julklappar och får man då tips kan man spinna vidare på sina ideer lättare =)

Vi kär vidare på Majas Lyktor där en del av priset skänks till Barncancerfonden. Fint initiativ och finns många fina lyktor - denna hittade jag hos Fröken Fräken.


Det är populärt med ordspråk och texter på väggarna och jag gillar också det så denna från Jotex tror jag skulle passa bra hemma hos de flesta =)

Vem vill inte kunna baka sina egna favoritpizzor på ett coolt sätt? Den här Pizza Boxen går att köpa hos Roliga Prylar och jag tycker den hade vart asfräck att ha när man bjuder på middag.

Denna fräsiga trampbil från Fröken Fräken hade jag velat ha när jag var liten. I plåt och hjul av gummi, fy fan vad cool man hade vart. Finns i fler färger.

Ett hett tips (där jag fick jag till det) för er som känner någon te-drickare är denna grymt snygga tekannan från Fröken Fräken. Blir inte teet godare om det hälls upp från en snygg kanna? Finns i grönt också.

Dagens sista tips är denna häftiga smartphone-projektorn som ni hittar hos Roliga Prylar. Om du har ett roligt klipp, film eller liknande du vill visa för fler än en person lämpar sig denna ypperligt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 555 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Den där var cool 🙌
nouw.com/bolmgren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
deninrekampen,
Tack för tipsen! 😃 Ska verkligen kolla in dem 😃

Förstår att du saknar ditt jobb, det är sjukt jobbigt att gå hemma :/ Man får försöka hitta något som gör att man inte tänker så mycket på det.. Även om det är svårt..

Fina tips du gav som julklapp med 😃

Vi hade riktigt kul igår, första gången jag skratta på en bio så mina tårar rann haha 😃

Kram <3
deninrekampen.bloggplatsen.se/
Zyllah,
Väldigt bra tips, jag ska kika in ett par utav dem och se vad jag kan hitta!! <3
Zyllah.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det gör du rätt i =)
nouw.com/frökenrödlök