Jo men så att vett ni!

Våra framtida middagar kommer bli så läckra med vårt nya IKEA-porslin för 99:- När Jimmy och jag kom hem från loppisen i Lördags tog vi en sväng in på IKEA innan dem stängde. Vi skulle ha två klaffstolar, en pall och lite muggar hade vi tänkt. Men som alltid besökte vi Fyndhallen först och där finns det ju tallrikar, skålar och muggar i 2:a sortering för endast 99:- Att man får fylla en mindre IKEA-kasse med så mycket som möjligt för endast 99:- alltså. Vi fick med oss 10st fyrkantiga vita middagstallrikar, 10 st ljusgröna mindre assietter samt 10 st ljusblåa lite större skålar. Fattar ni, endast för en hundring. Det är kalas!
Nu har jag diskat upp allt och så snart det torkat skall jag ställa upp allt i skåpet så vi kan börja använda vårt porslin. Himla läckert tillsammans måste jag säga.

Fick också med oss det vi hade planerat innan dem stängde. Skall dock dit och ta en sväng i veckan då jag planerar en liten sak inför mitt kalas :) Hann inte kika på det i lördags då de som sagt var nära stängningsdags! Känner mig rätt duktig idag. Har fixat och donat och nu väntar jag på Jimmy som slutar om en kvart ungefär.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer