Jo men, att lura sina läsare är INTE okej!

Alla bloggare vill nog synas - på ett eller annat sätt! Ett bra forum är Facebook. Där inne finns väääldigt många grupper där man kan länka sin blogg när man skrivit någonting, vilket jag tycker är bra.
Dels får man synas och dels får man möjlighet att hitta nya bloggar att läsa. Men, nånting jag stör mig grymt mycket på där inne på dessa sidorna, är dem personerna som skriver nånting för att locka in en läsare till bloggen och när man kommer in så finns det inget sådant inlägg.
Eller så skrevs inlägget för flera dagar/veckor sen och man måste scrolla sida för sida innan man hittar det man letar efter.
Det är fult! Bara för att få läsare, enligt mig! Jag blir bara irriterad när jag inte hittar inlägget på första eller andra sidan och då drar jag mig ifrån bloggen! Bloggaren har inte fått mig som läsare med andra ord. Skyltar du med din blogg någonstans? Vilka forum? Nån sida på Facebook eller nån annan stans för att få läsare? Tipsa mig gärna, då jag gillar sådana sidor som sagt för att själv kunna få synas men även för att hitta andra bloggar!
Har möjligtvis inget med inlägget å göra men jag gillar bilden ;)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer