Jävla cancer!

Hej Hej <3


Hoppas allt är bra med er! Med mig är det sådär. Minns ni att jag var hos läkaren pga dagliga blödningar och önskan om barn? Prover togs när jag var hos gynekologen på sjukhuset och i förrgår kom beskedet. Förstadie till cancer i slemhinnan i livmodern. Vet först efter skrapning om det är cancer eller 'bara' förstadie. Ett fruktansvärt besked att få och tankarna har snurrat. Cellprovet som togs var normalt men läkaren ville ta ett prov på slemhinnan också och är tacksam hon gjorde det så att detta upptäcktes i tid. Var hos läkare igår igen för att diskutera och ta mer prover. På måndag görs en operation där slemhinnan skrapas ur och skickas på analys och därefter får jag besked på hur långt det gått. Och en 3 månaders behandling påbörjas. Efter den görs en operation och skrapning till för att se om behandlingen lyckats.

Jag vet att jag kommer bli bra igen men jag oroar mig så över att det går så långt att jag tvingas ta bort livmodern (finns risk för det beroende på hur allt går) och att jag inte kan bli med barn.

Varför jag delar detta? Jag har ju tagit med er från början och jag vill vara öppen med allt som händer och sen är det alltid skönt med extra stöd!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 608 visningar

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Fy vilket jobbigt besked du har fått. Jag tänker på dig och hoppas att allt går bra.

Kram!
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket <3
nouw.com/frökenrödlök
ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Fy, vilket sorgligt besked! Jag hoppas att du blir återställd utan att offra livmodern 💘 Var rädd om dig och lycka till!
nouw.com/erinafemitasy
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket <3
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229