Jag ville ut.

Hej

Jag ville ut, helst för att ta en promenad men kroppen är inte redo för det. Än. Men ut ville jag. Känna frisk luft. Så jag packade ner lite choklad och bryggde mig en termos baileyslatte, lade ner en nybörjad bok. Tog på mig varmt, packade in en solstol i bilen och en filt. Och så körde jag 10 minuter bort, till sjön. Här sitter jag nu under träden och blickar ner mot vattnet. Dricker varm latte och äter en bit av chokladen. Läser ett par kapitel i boken och skyddar mig mot de få regndroppar som letar sig ner mellan grenarna med mitt paraply. Faktiskt rätt så mysigt det här. Varför sitta hemma i sin soffa och läsa alltid? Lite mer jobb med att skydda sig och bok mot regn och samtidigt sitta bekvämt och varmt kanske men finns ju en tjusning i det också.

Snart helg, vad planerar ni att hitta på då?



Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 420 visningar

Gillar

Kommentarer

Elina,

Men vad skönt att komma ut och sitta och läsa. Ser riktigt mysigt ut! Vi har inte så mycket helgplaner utan vi tar det mer som det kommer 😊

detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Ja det var riktigt härligt =) Vill snart ut igen! Vad härligt.

nouw.com/frökenrödlök
corkystyle
corkystyle,

Jag ska åka och storhandla på citygross imorgon. Förstår känslan att du vill ut för det är inte roligt att bara sitta inne samtidigt så måste man lyssna på kroppen. Hoppas du mår bättre idag.

nouw.com/corkystyle
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Det har du rätt i.. Det var skönt att komma ut och även om det inte är helt hundra idag så är det åtminstone bättre =)

nouw.com/frökenrödlök
IP: 82.99.3.229