Jag ville ju bara vara trevligt ..

.. men så är jag lite nyfiken också!


Har många gånger undrat hur det går med mitt gamla hus. Om det står kvar, hur det har renoverats, om A fortfarande äger det och bor där osv. Egentligen vet jag inte varför jag är nyfiken men troligtvis för att jag själv bott där en gång i tiden och klart man är nyfiken och vill veta hur dem gjort och så. Eller är det ovanligt?
Sen kan jag inte sticka under stolen med att jag är nyfiken på hur deras liv är - om de har barn, gift sig osv. Men jag lär väl aldrig få reda på det egentligen.
Jag skickade faktiskt iväg ett sms för några veckor sen, vet inte vad jag förväntade mig om jag skall vara ärlig, mer än ett svar iallafall så jag är föga förvånad över att inget svar dykt upp! Han tycker väl att vi inte skall ha med varandra att göra och det har han väl egentligen rätt i, men kan man inte svara på så enkla frågor som om de bor kvar i huset och har barn och hur livet leker? Måste man vara så otrevligt bara för att man inte har nånting gemensamt längre? Jag hade iofs blivit jädra förvånad om han hade skickat först och undrat hur mitt liv är och ser ut, men jag hade samtidigt blivit glad och svarat! Varför bryr jag mig ens?
Kanske för att jag vill vara den som gör saker först?! Typ gifter mig, skaffar barn osv osv - men varför?
Jag vet ärligt talat inte! Jag är så satans nyfiken :) *big smile* Hahahahaha! Jag är rätt nyfiken på K´s liv också. Kikar in på hans facebook ibland för att se vad som händer och vad jag förstått så har han gått på droger och druckit väldigt mycket alkohol så han lagts in på behandlingshem som gjort honom ren - och så är han tydligen bästis med Gud!! Härligt att det gått bra för honom för när jag gjorde slut så trodde han att livet var förstört - man finner alltid en väg upp, han gjorde det hand i hand med Gud!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer