Jag vill så gärna ge upp!

Hej Hej <3


Idag trodde jag det skulle bli en bra dag, planerade att pärla eftersom det var så längesedan.
Men just nu är jag ganska nere och deppig.
I förra kursen gjorde vi en examination där vi förberedde oss inför praktiken, en projektplanering alltså. Jag fick U på den och lämnade in en omtenta. Helt okej, det har hänt innan! Idag fick vi besked på omtentan och den var fortfarande underkänd.
Jag blev väldigt ledsen. Det sköna är att det för varje omtenta blir mindre och mindre att rätta till, men ändå. Jag som tyckte det var så skönt att jag kunde släppa tentan och rapporten jag håller på med nu och tycker är så jobbig. Jag gjorde klart det jag kan, så den är bara att skicka in nu, jag förväntar mig som jag tidigare sagt ett U på den men bara för att kunna göra ett bättre resultat på omtentan när jag mår bättre.
Så fick jag denna att göra om istället. Suck!
Den ska skickas in samtidigt som den andra och jävlar vad jag blev stressad nu. Tänk om det blir U en gång till bara för att jag inte kan koncentrera mig? Jag tror förvisso att den kan ligga kvar till omtenta nästa år när de som går ettan genomgår denna kursen men ändå. Hur roligt är det att ha någonting hängandes efter sig?

Jag blir så less på mig själv, på hela situationen. Varför skulle jag drabbas av den här skiten och tvingas genomgå en behandling som påverkar mig som fan, negativt?
Inte för att jag önskar någon det, men ändå. Jag hade kunnat köra på som vanligt och gjort bra ifrån mig om jag orkat fokusera mer, om jag hade kunnat koncentrera mig, om huvudet inte hade smärtat så.
Jag orkar inte, jag vill bara ge upp!Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 405 visningar

Gillar

Kommentarer

keereweer
keereweer,
Jag är så ledsen vännen! Jag vet att det är supersegt och man blir besviken och trött men du kommer klarar det, har du något efter dig så får det vara så! Vi kan bara ta saker för vad de är, jag skickar styrkekramar!
nouw.com/keereweer
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag vet, men är nojig över att jag då inte får tillräckligt med poäng så jag kommer med upp i trean! Man får inte ha efter sig för mycket ju.
nouw.com/frökenrödlök
Pärla
,
fina du, du har mycket i livet nu. Var inte så hård mot dig själv! Du kommer fixa det här ❤️
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kanske bara ska släppa det för ett tag ändå. Den ska in först 5 Juni, så jag har tid.
nouw.com/frökenrödlök
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ge inte upp vi är många som kommer peppa dig, kram ❤️
nouw.com/evaeliasson
fighterwomen85
fighterwomen85,
Du 🤗❤️. Deppa ihop & kom tillbaka starkare 🙂💪🏼💕
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vanligtvis hade jag inte reagerat på denna kommentar, men nu känns den inte riktigt helt okej, även om jag förstår att du bara vill väl. Jag är inte deppig över att jag fått underkänd. Det har jag fått flera ggr och jag vet att det kommer gå bra, det är bara så jävla jobbigt just nu pga mitt mående. Så att deppa ihop och komma tillbaka är lättare sagt än gjort när man slåss emot biverkningar som inte ger med sig.
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Det förstår jag att det inte är lätt att resa sig upp & komma tillbaka. Det får ju ta sig tid. Det gör det olika länge hos alla. Det är ju iaf bra att du vet att det är biverkningarna bland annat som drabbar humöret. Jag hoppas att du slipper biverkningarna snart 🙂
nouw.com/fighterwomen85
Marie,
Förstår dig, du som heller inte har ork till detta nu ska ju försöka hitta ork ändå. Hoppas att det ska gå bättre nu så du kan lägga detta bakom dig tills du mår bättre, kramar
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det hade vart så jäkla skönt att bara kunna släppa! Men jag försöker inte tänka på detta på nån vecka, så får jag fixa omtentan innan den ska in 5e Juni.
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Men hjärtat jag förstår dig 😟 den där känslan man blir så frustrerad också men snälla ge inte upp - ALDRIG!! Du fixar de stumpan jag tror på dig o ja jag förstår hur du känner har ju Sj pluggat till uska psykiatri Mm fan va man fick nöta in allt fick man IG eller ja de lägsta så kände man sig så kass men jag gav inte upp ❤️❤️❤️❤️ I Belive in you!!!
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Att få ett U är inga problem alls för min del, bara att göra om. Men det är inte därför det är jobbigt. Det är att jag hade jobbat så hårt med den jag håller på med nu för att kunna skicka in och släppa skolan nu.. SÅ kom detta. Inte passande.
nouw.com/frökenrödlök
Förstår verkligen att du blev ledsen. Sånt ät riktigt tungt. Hopas det gått bättre denna gången. Håller tummarna för dig! Kram
evahle.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Att få ett U är inga problem, bara att göra om.. Men att få det just nu är ingen höjdare, när jag har svårt att plugga.
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Vad segt! Förstår att det är påfrestande med att både må dåligt och samtidigt få dessa motgångar. Hoppas det blir bättre snart 💕
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är jobbigt som fan just nu!
nouw.com/frökenrödlök
Silverblomma,
Inte så kul att det inte gick bra på omtentan, men försök att foccusera på andra saker ett tag och ta sedan nya tag med omtentan..Lät att fastna i negativa tankegångar som gör det änny svårare att kocentrera sig..kommer nog att gå bra till slut bara du kämpar på..
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vanligtvis har jag aldrig svårt att koncenterar mig och så fort jag får tillbaka en tenta med ett U sätter jag mig och gör om allt direkt. Att det är så svårt med koncentrationen nu är att jag har så ont i huvudet att det är svårt att tänka. Den ska in 5 Juni så jag ska försöka att inte tänka på den på ett tag.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Att få U och kompletteringar är aldrig kul och gör en deppig men du får försöka se det som du lär dig lite extra på den. Snart vänder allt till det bra för dig igen. Kram finaste du.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Att få ett U brukar jag inte ha några problem med, men det är att det kom just nu!!
nouw.com/frökenrödlök