Jag vill ha jul snart.

Jag vet, det är länge kvar till jul men jag längtar redan.
Att få julpyssla, försöka sig på julgodis, julpynta och liknande. Jul betyder mycket och har alltid gjort för mig men jag har inte längtat på samma sätt till pysslandet kring julen tidigare än som jag gör idag.
Nu är det skillnad, för nu mår jag bra. Nu bor jag på ett ställe där jag gärna inreder på mitt sätt och där det går att julpynta så det blir fint.
Att varje advent få tända ett ljus framför tv:n, att kolla på jultv, att gå på julmarknader och få öppna en chokladruta i adventskalendern varje dag och kolla på julkalendern vareviga dag trots att man inte längre tycker dem moderna avsnitten är tilltalade på samma sätt som förr.
Jag har redan börjat kolla efter recept på julgodis jag skall försöka mig på att baka och jag har tittat igenom Leilas söta jul på playtv och just nu har jag börjat med Ernst jul också på playtv.
Men trots längtan vill jag inte längta över resten av året, jag vill kunna njuta av hösten, av det kalla vädret, myset i soffan under en film med levande ljus, god mat och allt som händer.

Vad ser du mest fram emot när det gäller julen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer