Jag var ju på Gekås med syrran ..

.. i torsdags efter jobbet och här är lite av vad jag fick med mig hem!
Med tanke på att jag fick lite mer pengar än beräknat och var i behov av lite nya arbetskläder och underkläder + lite annat smått och gott så tog jag med mig lillstrumpan till Ullared för lite syskonshopping!
Det var en himla mysig eftermiddag må jag säga. Fem timmar spenderade vi i det gula varuhuset och vi fick med oss en fullastad vagn hem. Vi skrattade, myste, pratade och hade galet kul där inne och sista timmen var vi så himla trötta att allt var kul/jobbigt/hemskt/skojigt på samma gång!! Men så kan det ju bli ibland också ^^ Lite fula bilder men jag tror ni ser lite grann av det jag fick med mig hem iallafall. Allt har jag dock inte fått med på bild men jag köpte tandblekningskit, diskborstar, kuvert, dricka, presenter m.m också!

Målarbok för vuxna har jag velat köpa ett tag men tänkt att det inte vart något för mig, nu köpte jag en och gud vad skoj det är att sitta och fylla i .. Både med vanliga färgpennor men absolut med vattenpennor =)
Leggings (korta svarta och långa vita), klänning, rosa shorts, lite olika linnen (både med och utan motiv), djurmönstrad topp, jeans och mysbyxor + massa trosor och strumpor!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer