Jag tycker det är värt det, tycker du?

Inlägg i samarbete med hedvig.com


Hej!

Hur har du det egentligen med försäkringar? Är du försäkrad? Är ditt hem försäkrat?
Tycker du det är viktigt att försäkra saker?
Jobbar du, är du sjukskriven, föräldraledig, pluggar du eller vad sysslar du med?
Det hade ingen betydelse för det är lika viktigt att ha en bra försäkring oavsett. Men man vill oftast ha en bra men billig försäkring, inte sant?
Hedvig hemförsäkring är ett relativt nytt företag, de kom ut på marknaden 2018 men har redan över 40.000 försäkrade i landet. De har en app där kunderna lätt kan göra sina ärenden och få utbetalningar snabbt vid behov. Man vill ju att ärenden ska gå fort när saker och ting händer.
Men det som jag fastnade för när jag fick nys om Hedvig är att de skänker sitt överskott till välgörenhet. Det är någonting jag blir glad över! Jag tycker det är en fin gest som företag! Det gör att man kanske vill vända sig just dit.

Jag är ju som ni vet student och har inte ut så jättemycket pengar per månad och därför vill jag inte betala mycket i försäkringar. Hedvigs hemförsäkring för student kostar endast 79:-/månad och då ingår bland annat eldsvåda, vattenläcka, inbrott, stöld, skadegörelse samt om du blir sjuk på en resa men mycket mer som går att läsa på deras hemsida. Drulle ingår alltid.
Deras försäkringar är de ända ute på marknaden som inte har någon bindningstid, det är väl hur bra som helst?

Skaffar du hedvig student nu får du 1 månad gratis!

De har dock inte bra försäkringar enbart för oss studenter, alla är välkomna att teckna en försäkring hos dem, mycket ingår och bra priser! Här kan du läsa mer om Hedvigs hemförsäkring.


Alla vet hur lätt olyckor händer, hur lätt man kan drulla sig och ta sönder någonting och alla vet hur mycket oärliga människor det finns ute i världen.
När den dagen kommer när någonting skadas/försvinner så vill man få så bra hjälp som möjligt. Men det kan man inte få om man står utan försäkringar. Många anser att det inte är okej att betala pengar varje månad när nånting inte händer men man vet aldrig när olyckan väl är framme. Du kommer lätt ångra dig den dagen du behöver en försäkring. Du som idag saknar hemförsäkring, ta en rejäl funderare på om det faktiskt är värt att stå utan. Mitt svar är nej! Vilket är ditt?

Ta ett bra beslut - teckna hedvig.com

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer