Jag tycker det är så tråkigt!

Jag är en sådan som gärna lämnar kommentarer på dom inläggen som berör på något sätt. Eller sådana inlägg som gör att jag vill lämna en kommentar, det finns många inlägg jag bara läser eftersom jag inte riktigt vet vad jag skall skriva men många kommentarer lämnar jag.
Jag får många kommentarer jag också och jag tycker det är så himla roligt och jag blir så glad för varenda en jag får.
Jag tycker det är viktigt att besvara dom kommentarerna jag får eftersom mina läsare lägger ner tid och energi på att lämna en kommentar hos mig, då vill jag ju ge dom ett svar tillbaka.
Jag trodde alla gjorde så, men långt ifrån alla gör det. Tyvärr!
Det är så himla tråkigt när man lägger ner kärlek, tid och energi och skriver en kommentar som kommer rakt från hjärtat hos någon bloggare man följer men så får man inget svar, aldrig. Eller iallafall sällan.
Hos mig gör det dessvärre att jag tröttnar och avföljer personen. Kanske till att gå för långt men jag gillar inte att lämna kommentar efter kommentar men inte få respons på någon.

Hur gör ni?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 659 visningar

Gillar

Kommentarer

Martina
,
Förstår vad du menar.. men har mna en stor blogg som ex Blondinbella och Alexandra är det svårt att svara på typ 500 kommentarer per inlägg 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo det förstår jag men det är inte riktigt i den kalibern jag ör 😄 jsg läser bloggar som är ungefär som min och förväntar mig att man besvarar..
nouw.com/frökenrödlök
tantjessa
tantjessa,
Så sant! Men om man ändå får en kommentar som man ser att någon lagt ner tid på så kan man ju inte låta bli att svara 😁 jag tycker det är självklart att svara 😮
nouw.com/tantjessa
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag håller verklugen med 😊
nouw.com/frökenrödlök
Lillan Kind
IP: 82.99.3.229