Jag tycker det är ett bra sätt!

Inlägg i samarbete med www.bästadejtingsajter.se


Hallå!

Hur träffades du och din partner? Var det kärlek vid första ögonkastet?
Jag och Kjell hade blivit medlemmar på samma dejtingsajt och hade förhoppning om att vi skulle träffa någon därigenom. Jag vet inte riktigt hur Kjell gjorde från början men jag vet att han var betalande medlem, för annars hade vi inte kunnat maila varandra. Jag satsade en stund på gratisversionen men upptäckte snart att det skulle ge mig mer om jag vågade ta steget och bli betald medlem. Jag är glad över att jag gjorde det, för då kunde jag och Kjell få kontakt.

Jag tycker att dejtingsajter är både bra och mindre bra. Men så är det ju alltid, med de mesta. Att det finns båda bra och dåliga grejer med någonting. Risken med dejtingsajter är att där finns många människor som utger sig för att vara andra och bara är ute efter att träffas för sex. Men jag vill tro att de flesta är där för att finna kärleken och när jag blev betalande medlem tänkte jag att de som faktiskt tar ett abonnemang och betalar för sig är seriösa. Jag tycker man ska våga ta steget och registrera sig på en dejtingsajt om man vill hitta en partner. Jag har alltid hittat mina killar på det sättet!

Men, det finns ju väldigt många olika sidor där man kan finna sin kärlek på och dejta, hur vet man vilken man ska välja och faktiskt bli betalande medlem på? Man vill ju kanske testa innan man vet, det är därför alla sajter är gratis. Du kan testa, kika runt på sajten för att se om den är någonting för dig, är det inget bra kan du avregistrera dig och testa nästa. När du väl hittar den du tror på så skaffar du dig ett abonnemang och då kan du göra allt på sajterna!

Ett tips för att hitta dejtingsajter är att gå in på Bästadejtingsajter och läsa om de som finns. Där kan du bilda dig en första uppfattning, registrera dig gratis och testa dig fram! Jag tycker det är värt det!
Har du någon gång testat Tinder? Det är ett exempel på sajt du kan registrera dig på och testa.
Lycka till!Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer