Jag trotsade för att kunna släppa det sen!

Hej Hej <3


I Måndags eftermiddag åkte jag hem till syrran och hennes familj, umgås och fick god mat.
Sov över där för att jag skulle passa Malvina för första gången under tisdagen.
Vi hade så himla mysigt. Vi åt lite mellanmål ute, men bara en kort stund för det blåste tusan och både hon och jag frös. Vi busade och lekte, sjön och dansade, kollade på film. Hon sov en stund och då gjorde jag ingenting och sen åt hon lunch och hennes morbror kom på besök. Vi pratade, hon lekte och busade med honom och när han åkt fortsatte vi att leka till dess att hennes föräldrar kom hem igen runt 16.30. En helt underbar tisdag med världens sötaste unge!

Idag vaknade jag i vanlig ordning med huvudvärk, rejält men jag valde att de inte skulle få sätta stopp för mina planer så jag tog mig ut på en promenad ändå. När jag hade ätit frukost vid 9 startade jag datorn för att göra en uppgift till skolan och sedan göra så mycket som möjligt med min rapport för att kunna släppa den sen. Iomed mitt mående stressar det mig enormt då jag inte vill sitta vid datorn eftersom de påverkar smärtan ännu mer, vilket påverkar studierna.
Har fått dispens med att inte behöva skicka in min än så länge skrivna tenta för feedback och således behöver jag inte heller ge feedback på de andras, jag orkar nämligen inte sitta och läsa 5 arbeten och ge respons på deras arbete när jag inte ens orkar med min egen.
Pratade med läraren om att alla delar i tentan måste vara skrivna för att den ska kunna bli bedömd, det har jag gjort. Hade kommit en bit på väg innan men idag har jag suttit nästan 3,5 timmar nu på förmiddagen för att gå till så bra text som möjligt på de rubriker jag ännu inte skrivit på.
Tanken är nämligen att släppa detta nu, skicka in den när det är dags för det och ta ett U för att kunna göra omtenta i augusti när behandlingen är över. Det funkar inte nu!

Det enda som är kvar är att göra ett försättsblad och en innehållsförteckning samt en sammanfattning som ska vara med i början. Det orkar jag dock inte med just nu, så får bli senare tror jag! Men skönt att veta att jag skrivit på alla moment så att jag kan släppa den för nu och återuppta den som omtenta om några månader när allt är lättare!

Skön plats att plugga på!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 375 visningar

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Är verkligen så impad på dig att du kan sitta så länge med det, skulle inte alls klara det! Det är viktigt att du tar pauser så att hjärnan får vila och få energi också <3 Lycka till!!
nouw.com/emmaengstrom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
När man pluggar är det lätt att sitta i flera timmar när man har flow, nu tvingade jag mig igenom det bara för att få allt klart så att jag kan skicka in så långt jag har kommit, för att kunna släppa allt sen.
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jobbigt med huvudvärken kåter Inge bra alls det där.
kul att du hade din systerdotter en dag och bara mysa med henne 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej, smärtan är fördjävlig...
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Åh det är ju så mysigt att få vara barnvakt! Älskar när jag får vara det åt min brorsdotter, de ger ju så mycket kärlek de små liven! Så otroligt jobbigt med din huvudvärk! Skönt att du ändå kan tänka och känna att du släpper detta nu och kan göra omtenta senare!
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hoppas jag snart får passa henne igen! Ja, det är bra att kunna göra det. FIck dock U på en omtenta från förra kursen vilket suger... Den måste jag sätta mig med.. och jag som bara vill, lägga ner.
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,
härligt att ta ett avbrott i vardagen och vara lekkamrat till ett barn en dag... du får vara rädd om dig...jag sim har ständig värk vet hur viktig srbetsställningen är och det är inte alltid det ergonomiskt riktiga är det bästa ur smärtsynvinkel....sk amningskuddar är perfekt att ha när man sitter i soffan och jobbar med datorn. vi fick sy sådana när jag gick på smärtrehab och jag älskar dem...har tom en på jobb (där jag även har en soffa)
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nu vet jag inte riktigt vad du syftar på, jag har har ont i huvudet pga biverkningar och då är det ju svårt att sitta med dator över lag, så sittställning har inte med saken att göra... Förstår inte riktigt .. Hehe.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Mysigt att vara barnvakt åt lilla systerdottern. Jag satt också ofta i ena hörnet av stora soffan och pluggade när jag avr ensam hemma.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag brukar sitta i min atelje eller på köksbordet och plugga för det är mycket lättare när man skriver mycket, men då blev det lite mer tid i soffan =)
nouw.com/frökenrödlök
keereweer
keereweer,
Det är verkligen jättesegt när det går dåligt med en tenta. Skicka in den, du så ska du se att det säkert går bättre än vad det känns!
nouw.com/keereweer
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej, jag vet att den blir U eftersom jag inte har färdigställt allt, jag har bara skrivit under alla delar för att få den bedömd, men jag har inte tagit med allt som måste, just pga att jag inte orkar nu. Så får beta av allt i omgångar i omtentor =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Hoppas huvudvärken släppte och att pluggandet gick bra. Så skönt att komma ut och promenera.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det blev lite bättre med huvudet!
nouw.com/frökenrödlök
Jessica
,
Tycker jag du gör helt rätt i hälsan är alltid viktigast ❤️
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är den! Får se vad som händer.
nouw.com/frökenrödlök
Silverblomma ,
Bra att ha grundarbetet gjort..Det underlättar mer än man tror..bra jobbat
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, nu känner jag att jag skickar in.
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Förstår att du inte orkar nu och att det är kämpigt att sitta flera timmar i rad då du verkligen egentligen inte orkar. Bra att det går lösa så att du kan ta paus till i aug/höst då allt kanske är bättre, starkt jobbat
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är bra att det finns så många möjligheter att få ett G på en tenta så att man kan lösa det såhär.
nouw.com/frökenrödlök