Jag trotsade för att kunna släppa det sen!

Hej Hej <3


I Måndags eftermiddag åkte jag hem till syrran och hennes familj, umgås och fick god mat.
Sov över där för att jag skulle passa Malvina för första gången under tisdagen.
Vi hade så himla mysigt. Vi åt lite mellanmål ute, men bara en kort stund för det blåste tusan och både hon och jag frös. Vi busade och lekte, sjön och dansade, kollade på film. Hon sov en stund och då gjorde jag ingenting och sen åt hon lunch och hennes morbror kom på besök. Vi pratade, hon lekte och busade med honom och när han åkt fortsatte vi att leka till dess att hennes föräldrar kom hem igen runt 16.30. En helt underbar tisdag med världens sötaste unge!

Idag vaknade jag i vanlig ordning med huvudvärk, rejält men jag valde att de inte skulle få sätta stopp för mina planer så jag tog mig ut på en promenad ändå. När jag hade ätit frukost vid 9 startade jag datorn för att göra en uppgift till skolan och sedan göra så mycket som möjligt med min rapport för att kunna släppa den sen. Iomed mitt mående stressar det mig enormt då jag inte vill sitta vid datorn eftersom de påverkar smärtan ännu mer, vilket påverkar studierna.
Har fått dispens med att inte behöva skicka in min än så länge skrivna tenta för feedback och således behöver jag inte heller ge feedback på de andras, jag orkar nämligen inte sitta och läsa 5 arbeten och ge respons på deras arbete när jag inte ens orkar med min egen.
Pratade med läraren om att alla delar i tentan måste vara skrivna för att den ska kunna bli bedömd, det har jag gjort. Hade kommit en bit på väg innan men idag har jag suttit nästan 3,5 timmar nu på förmiddagen för att gå till så bra text som möjligt på de rubriker jag ännu inte skrivit på.
Tanken är nämligen att släppa detta nu, skicka in den när det är dags för det och ta ett U för att kunna göra omtenta i augusti när behandlingen är över. Det funkar inte nu!

Det enda som är kvar är att göra ett försättsblad och en innehållsförteckning samt en sammanfattning som ska vara med i början. Det orkar jag dock inte med just nu, så får bli senare tror jag! Men skönt att veta att jag skrivit på alla moment så att jag kan släppa den för nu och återuppta den som omtenta om några månader när allt är lättare!

Skön plats att plugga på!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 375 visningar

Gillar

Kommentarer

Silverblomma ,
Bra att ha grundarbetet gjort..Det underlättar mer än man tror..bra jobbat
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, nu känner jag att jag skickar in.
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Förstår att du inte orkar nu och att det är kämpigt att sitta flera timmar i rad då du verkligen egentligen inte orkar. Bra att det går lösa så att du kan ta paus till i aug/höst då allt kanske är bättre, starkt jobbat
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är bra att det finns så många möjligheter att få ett G på en tenta så att man kan lösa det såhär.
nouw.com/frökenrödlök
IP: 82.99.3.229