Jag tror att jag fick tag i ett kasst kit!

Inlägg i samarbete med bästatandblekning.se


God förmiddag!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra!
Sitter och funderar på tandblekning. Har tittat på Anty några gånger på Youtube och hennes tänder är galet vita, lite för vita i min smak även om blekta tänder är snyggt. Ja, det måste finnas en gräns iallafall tycker jag. Är det många som bleker tänderna hemma? Eller gör man det hos tandläkare eller på klinik? Jag testade en gång, något kit jag hade köpt men det gav inget vidare resultat, aningens besviken och fick väl tag i ett kasst kit misstänker jag.
Är lite sugen att testa igen och därför kollar jag runt efter ett bra kit för tandblekning hemma.

Under min sökning hittade jag en tandblekningspenna som låter intressant.
Det ska ju vara enkelt när man gör saker hemma och denna verkar väldigt simpel även för mig.
Man penslar nämligen bara på ett lager gel med hjälp av pennan varje morgon och kväll efter tandborstning, håller munnen öppen 30 sekunder för att gelen ska sjunka in. Sen får man inte äta eller dricka på 30 minuter och därefter sköljer man med vatten och upprepar dagligen i 14 dagar. Tror till och med att jag hade klarat detta! Någon som testat en sån här penna och som kan säga om den ger bra resultat eller inte? Det kanske är värt att testa vid tillfälle för recension! Inte så fasligt dyr heller, 349:-


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Mirre,
jag är ju färgad med tanke på mitt yrke, me jag tycker man ska färga på klinik. Dels beh tandl titta om man behöver göra något. Kanske man beh laga något, man kanske har mycket tandsten osv som beh avlägsnas innan. Så jag skulle göra på klinik och ta en us tid hos tdl först.
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo det förstår jag!
nouw.com/frökenrödlök