Jag trodde jag var tillsammans med en karl - inget tröskverk!

Igår kväll lade jag mig samtidigt som Jimmy like always, men jag brukar aldrig kunna somna på direkten så som han gör så jag spelade lite på mobilen. Men sen blev jag så grymt trött att jag bara ville sova men det gick liksom inte eftersom jag låg bredvid ett tröskverk och hur många gånger jag än puttade på honom och bad honom sluta så flinade han bara och fattade inte min irritation. Flera gånger var jag så nära att flytta ut till soffan och flera gånger var jag nära att slå honom hårt i huvudet - men vill ju inte skada min skrutt! Jag var sååå nära att somna och jag orkade inte förflytta mig så jag pinade mig igenom detta elände.
I natt har det vart värre än nånsin, hur fan lyckas han? I början hörde jag knappt att han sov, jag fick kolla så att han andades men nu snarkar han så hela jävla huset vibrerar. Gaaaaah, jag blir tokig.

När jag väl somnade trodde jag att jag skulle få sova länge i morse, men icke sa nicke, för då hade jag tydligen glömt att stänga av ljudet på mobilen vilket jag alltid gör annars så jag vaknade av sms strax efter sju ..
Så, jag försökte somna om men utan resultat så hämtade jag datorn och satte igång Hem till Gården och nu sitter jag fortfarande kvar i sängen men nu planerar jag in för marknaden! Bor du ihop med någon? Snarkar den personen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer