Jag som älskar färg hade nog gillat att jobba som målare!

Inlägg i samarbete med k3maleri.se


Tjenixen!

Jag vet inte hur många av er som vet hur jag bor och har bott genom alla åren. Jag har nämligen bott på väldigt många olika ställen. Började med att jag var uppväxt i en villa i Falkenberg tillsammans med familjen. 2 dagar efter studenten flyttade jag hemifrån och landade då i en ny villa, hemma hos A i Björketorp som jag då var tillsammans med och senare gifte mig med. Vi bröt upp ett tag och då bodde jag i två olika små lägenheter i Kinna, ena lägenheten var andrahandskontrakt. Flyttade tillbaka till huset i skogen och när vi skilde oss hittade jag ett litet rum i en villa i Halmstad, bodde alltså som inneboende. När jag träffade J gick flyttlasset till honom i en etta i Älmhult som han ägde, bostadsrätt alltså. Men vi tyckte den var för liten så vi flyttade till en större hyreslägenhet ett stenkast därifrån. Men även här pajjade förhållandet och jag tog mitt pick och pack och lämnade småland för mitt älskade halland igen. Fick tag i en liten mysig lägenhet på 29kvm ovanför ett garage på en villatomt i Falkenberg. Och när jag träffade K flyttade jag hem till honom där han bodde i en hyresrätt på 2 rum och kök. Numera bor vi fortfarande i hyresrätt men i en 3a. Så ja, det har varit väldigt mycket olika variationer på boenden.

Varför jag tar upp alla dessa ställen är för att berätta om hur många olika ställen det varit, hyres, bostadsrätt, inneboende med mera. Med små möjligheter att få ändra om utseendet på många av ställena. Jag har många gånger velat tapetsera om eller måla om i någon underbar färg för att få in mer Marica i mitt boende men jag är inte alls kunnig på att måla och jag har ingen aning om hur man måste förbereda, tvätta, grunda, måla, efterarbeta och liknande så det har liksom aldrig blivit av.

Här vi bor nu är alla väggar vita, det är så tråkigt! Tillochmed skåpsluckorna är vita, såå intetsägande egentligen. Jag vill ha färg! Kanske inte på alla väggarna eftersom färg kan man få in på så många andra sätt än att just måla om men mitt sovrum hade jag velat ha i någon annan färg och köksluckorna hade gärna fått byta från vitt. Jag hade kunnat tänka mig att anlita målare från K3 måleri för att få det mer Marica här hemma. Då hade jag fått det proffsigt gjort med allt som krävs för ett bra arbete. Eftersom det som sagt är hyresrätt vill man ju inte faila och tvingas göra om allt när man flyttar. Såklart får vi göra det om vi väljer konstiga färger (men det hade jag nog inte gjort iofs, även om det hade varit mer jag) som vår hyresvärd inte hade godkänt men väljer vi bra färg och det görs noggrant hade vi kunnat lämna över det så den dagen vi flyttar!
Målare från K3 måleri har erfarenhet och kunskap, de vet precis vad som ska göras, vilka material som behövs och resultatet blir förmodligen 100 gånger bättre än om jag själv hade gjort det. Såklart!

Har du målat om hemma någon gång eller är du som jag och bara drömmer och fantiserar om det?
Vad har du för färger på dina väggar?

Vet inte vilken nyans jag hade velat ha på skåpsluckorna i köket men de hade vi garanterat fått byta tillbaka om vi målar om dem. Vi planerar dock att byta knopparna då de har en skåra i sig där det lätt samlas skit och jag orkar inte gå med tandborse (haha) och rengöra där så vi vill ha släta knoppar. Förmodligen i någon annan färg för att istället bryta av när vi inte kan måla.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilket fint kök du har 😊 ser så stilrent ut 😊. Vi har ljusa färger på väggarna 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Alltid kul med lite färg men det får gärna vara på detaljerna för min del så det är lätt att byta ut 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo det håller jag med om.. Men vittr trist i allt. Nån beige eller grå vägg hade jag inte sagt nej till.
nouw.com/frökenrödlök