Jag skulle vilja spå mig!

Sedan jag var tillsammans med A har jag velat spå mig. Hans mamma var medial och hade kontakt med de på andra sidan, tack vare henne fick jag kontakt med min döda farfar en gång! Det var en härlig men samtidigt rätt skrämmande upplevelse. Jag satt med henne vid köksbordet och tog en kvällsfika när hon plötsligt säger att det står en man bredvid mig. Först blev jag lite rädd men ville samtidigt höra mer. Hon berättade att han hade mörkt hår, pullover och rökte pipa. Jag förstod direkt att det var min farfar! Han var speciell. Hon berättade att han sjung "När lillan kom till jorden" (jag föddes egentligen i aug men enligt mamma så blev farfar jätteglad när jag föddes och det var väl de han menade med sången) och att jag inte kröp som de flesta andra barn utan hasade mig fram med benet under rumpan. När jag var hos farmor och farfar så lade jag alltid huvudet i farfars knä berättade han för A´s mamma. Först trodde jag hon bara hittade på detta, att ingenting var sant men ju mer hon berättade ju mer blev det på riktigt liksom och jag hade bara sagt till henne att jag hade förlorat mormor,morfar och farfar men bara träffat farfar tidigare. Så hon visste ju ingenting.

Men efteråt ringde jag till mamma för att höra om det med krypningen och lägga huvudet i knät stämde och då sa mamma att jag alltid gjorde så. Min farfar var speciell som sagt. På hans dödsbädd ropade han in mig för att ge mig ett par souvenirdockor och det var väldigt viktigt att jag fick dem, nån dag senare hade han frågat mamma så jag verkligen hade tagit dem.
När farfar här på besök så visar han det genom att putta på bladen på blomkrukorna så när jag ser att de rör sig (förmodat att inga fönster är öppna alltså) vet jag att farfar är här. Det hade vart roligt att kunna spå sig och få veta lite om framtiden - när man får ett jobb, vad för slags jobb, när och om jag får barn, om vi kommer flytta nån mer gång osv. Samtidigt som jag hade velat att allt skulle komma som överraskningar hade det var intressant att få veta lite i förväg, men frågan är om man vågar lita på en spåkvinna? Det finns så mycket jag skulle vilja veta, hur farfar har det nu, om det mina föräldrar berättat stämmer, hur A´s mamma mår för vi hade väldigt bra kontakt osv. Tanken har slagit mig att man kan göra detta via telefon eller på internet, men det känns som det inte skulle vara samma sak. Har du testat att spå via telefon? Eller har du vart hos en sierska nån gång? Var det läskigt? Fick du reda på någonting kul? Skulle du göra om det? Vad frågar man? Iomed att jag skev detta inlägg kom jag i kontakt med en sajt där de finns väldigt många spådamer som kan svara på frågor via telefonen, men hur skall de kunna besvara om de inte vet vem du är?
Jag måste läsa vidare på sidan för det lät intressant, alla gånger! Likväl som att betala en fysisk kvinna för sånt här kan man väl ta det på telefonräkning också!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer