Jag ser lyckan i mina ögon!

Kände mig så jädra fin igår <> Det här beslutet om att flytta till Falkenberg är bland det bästa beslut jag tagit. Jag har länge velat flytta tillbaka till min hemstad men J ville inte vilket jag förstår. Han ville närmre sin familj och hade jobb nära Älmhult men drömma fortsatte jag göra ändå.
När förhållandet tog slut och så även mitt vikariat så passade jag som ni vet på att ta tillfället i akt och flytta hemåt. Jag mår så otroligt bra pga det valet.

Att det tog slut var inte roligt för vi hade våra fina stunder och jag har haft fina år tillsammans med J men någonting fattades och jag var nog rätt nere utan att veta om det.
Vissa dagar är jobbiga nu också men för det mesta är jag på topp och mår väldigt bra.
Det går bra för mig även om jag inte har jobb eller bra ekonomi, jag får vara frisk, jag har fina vänner, underbar familj och jag har fått tag i en liten mysig lägenhet jag verkligen älskar.
Allt annat löser sig med tiden, det känner jag på mig, det brukar det göra! Men det viktigaste är mitt mående. Jag börjar tänka mer och mer på min kropp och vad den behöver och inte behöver. Jag är sockerberoende och har svårt att låta bli att äta godis och kakor men jag försöker hålla emot suget och det kan vara svårt många gånger. Jag mår så bra när jag är ute och promenerar även om det ibland kan vara motsträvigt att ta sig iväg. Det är inte andra som drar iväg mig varje gång utan jag själv känner för att ta på mig skorna och traska iväg. Jag får lyssna på musik, njuta av stunden, av luften och naturen och jag mår bra när jag kommer hem. Jag mår helt enkelt väldigt bra just nu och jag skall verkligen njuta av stunden!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer