Jag sålde mina egna saker!

Idag stod jag och Jimmy på loppis - återigen!
Vi är ute ganska ofta nu men det är så roligt. Vi får sålt våra saker, träffar folk och vi gör nånting tillsammans och eftersom både Jimmy och jag tycker detta är roligt och delar intresset för loppisar är det riktigt roligt.
Var lite orolig för vädret igår då himlen verkligen öppnade sig här. Och i morse när vi vaknade och kollade ut hade det regnat även i natt och det var blött överallt. Vi packade in våra saker i bilen och for till torget, då öppnade himlen sig igen och jag var beredd på att åka hem igen. Det är inte roligt att plocka upp i regn, men skulle man bara få upp sakerna skulle man kunna lägga över pressening under tiden det regnade men man var ändå orolig över vädret.

Eftersom vi var lite väl tidiga så fick vi vänta och det gjorde att regnet försvann! Vi fick vår plats och Jimmy hämtade bilen och vi packade upp. Redan vid 9 började folk komma och titta på våra saker och vi började sälja även om loppisen inte startade förrän 10 .. men det var bara roligt för då fick man en extra timme. Vi sålde för flera hundra kronor och det glädjer mig. När man väl fått in pengen det kostar att stå och sälja så är ju allt plus och då börjar det roliga. Jag fick även sålt ett fågelbord och tre askfat som jag själv tillverkat och det gjorde mig ännu gladare.

När vi kom hem började jag planera inför nästa vecka, mycket att tänka på då det är mycket resor som skall göras men det är samtidigt väldigt roligt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer