Jag provade en gång men det var jobbigt..

Ja, vid ett tillfälle har jag provat att bleka tänderna. Jag fick något pulver att borsta tänderna med av en vän men jag tyckte det var mer jobbigt än det var värt. Såg nämligen ingen skillnad så jag har hela tiden vart skeptisk till tandblekning. Men samtidigt undrar jag hur så många kan ha så skinande vita tänder? Måste ju bero på tandblekning för alla kan väl inte sluta äta och dricka. Kaffe och snus missfärgar ju riktigt och typ alla dricker ju nästintill kaffe. Så någon värkan bör det ju ändå finnas? Kanske jag som gjorde fel, eller att jag använde fel produkter.
Jag har dock hört mycket om Swiss Clinic att deras produkter skall vara bra, någon som provat och kan berätta? Är det svårt att genomföra? Blir det dyrt i längden? Hur länge bör man hålla på? Är det värt det?
Jag vill så gärna ha det där skinande vita leendet som så många andra har.. men hur gör man?
Bilden lånade jag från Swiss clinics hemsida. (Det som slår mig är att bilderna dock ser manipulerade ut, för vem kan le på precis samma sätt ett tag efter..läpparna ser ju dessutom lika glansiga ut på båda bilderna.. kan man verkligen lita på sånt här?

Är det nån som provat detta?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer