Jag provade ännu mer nya saker.

På väg hem från jobbet skulle jag hämta ut mitt pass hos Polisen men innan dess stannade jag inom hos vår nya butik här i Älmhult. Den vi gjorde videoblogg om häromdagen! Var sugen på att köpa någon mat att laga därifrån och hittade någon crispy chicken som vi skall prova idag.
Samtidigt hittade jag lite fler saker jag blev sugen att prova men istället för att göra en videoblogg om det så tänkte jag göra ett inlägg om vad jag tyckte och så! Håll till godo!

Murukku - crunchy rice flour sticks. Southern delights indian snacks.
Tyckte dessa påminde om sådana där belgiska (eller är det dem andra som jag inte minns namnet på?) våfflor man kan doppa i choklad och socker. Dessa är dock mindre format och gjorde av ris.
Doften är inte så god och första smaken var usch men så fort man börjar tugga så känner man en jättegod smak och jag gillar att dem är så pass hårda som dem är. Goa snacks! Köps nog dock inte igen!
3 av 5 poäng

Bananko - En ko av banan?! Njaaaa, inte riktigt men nån chokladbanan som smakar skumt. Konsistensen var fyfan så hemsk och smaken var inte äkta. Aldrig mer.
1 av 5 poäng Ma´amoul with finest Saudi Dates - En kaka med fyllning. Jag läste aldrig på förpackningen utan trodde via bilden att det var en kaka med chokladfyllning men det var det inte. Jag tror det är dadlar eller nånting sånt.
Den var helt okej faktiskt, godare än jag trodde när jag väl förstod vad den innehöll. Själva kakdegen var knaprig och väldigt söt. Kände inte någon direkt smak av dadlar utan den var mjuk och lite halvseg inuti. Helt okej god, men inget jag köper igen!
2 av 5 poäng

Dessa kommer jag utvärdera efter middagen då jag som sagt skall laga dessa till oss ikväll. Får se vad det är, ser väldigt gott ut iallafall! Uppdate: De här kycklingarna var riktigt goda men det var inget speciellt med dem, smakade som vanliga chicken bites/nuggets av den sorten man köper på ica och friterar själva.
4 av 5 poäng!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer