Jag pärlade mig en lampskärm!

Hejsan!

Idag var jag trött när Kjell gick till jobbet. Jag har lagt på mig en ful ovana igen och det är att somna om när Kjell har sagt hejdå. Även om jag inte vill. Sååå irriterande, för jag blir ju bara så mycket tröttare av att vakna och sedan sova en stund till och då kommer jag aldrig upp i tid.
Även om det är ljusare ute på morgonen så hjälper det mig inte just nu, så jag längtar till värmen och ännu mer ljus kommer, så kanske det kan locka mig upp och ut, precis som i somras!
Vi får helt enkelt se.

Häromdagen bestämde jag mig för att göra en lampa, eller en lampskärm kanske är mer korrekt uttalat, så jag satte igång, gjorde alla delar och satte ihop, en del hade jag råkat göra fel. Och jag var så trött så tänkte att jag kunde fixa det på annat sätt, vilket innebar att jag pajjade alla delarna istället. Hade jag bara lagt undan det och gått på projektet morgonen efter hade jag förmodligen bara gjort om den delen som inte passade. Shit! Jag gjorde om allt istället! Råkade gör fel ytterligare, men jag fixade det på ganska smidigt sätt, så behövde inte göra om något, bara lägga till.

Och voila! Mitt färdiga resultat blev riktigt bra måste jag säga.
Matchar bra med min pärlade duk också. Hehe! Och eftersom det är min philips hue lampa som står under kan jag styra den med en app, så kan sätta på, slå av och ändra färg på ljuset med mobilen vilket är perfekt när jag byggt in den såhär! Och det blev ju såå cool effekt med olika färger med!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer