Jag överskattar min kapacitet - genererar ännu mer smärta!

God kväll!
Hur har er fredag vart? Min har vart jättebra. När Kjell kom hem åkte vi till Halmstad, men stannade på vägen så vi kunde äta. Kjell bjöd, min fina man! Åkte till Eurostop och nu har jag införskaffat alla julklappar för i år. Och den enda jag vet jag skall "byta" med är Kjell. Haha! Älskar att ge bort gåvor så passar bra. Även om vi bara var på eurostop en liten stund så var det skönt att sätta sig i bilen. Körde korta sträckan till City Gross där vi inhandlade lite mat och saker inför utmaningen.
Imorgon gäller det!!
Snacka om att jag var trött i kroppen när vi kom hem sen. Herre min ge alltså.

Jag har insett att jag överskattar min kapacitet. Jag har "bara" haft jätteont, alltså verkliga smärtor i foten en gång sedan operationen. Jo, jag känner att det gör ont hela tiden men då hade jag så ont att jag grät. Och det fick jag för att jag överskattade kapaciteten. Då jag inte har så jätteont vanligtvis så tror jag foten är bättre än den är. Jag går väldigt fort med kryckorna eftersom det inte känns så mycket, men det blir ju bara värre. Jag måste försöka ta det lugnt. Idag fick t.o.m Kjell säga ifrån att jag skall gå saktare, försiktigt. Ta det lugnt liksom.
Han säger till att jag skall sätta mig och vila om det finns möjlighet - men jag känner ju inget behov av det, just då! Det kommer sen - smärtan från hell liksom! Jag måste alltså lära mig!
Det är mindre än två veckor sen jag opererade mig, det går inte så fort att bli bra.
Börjar kanske inse varför läkaren sjukskrev mig i tre månader.
Fy faen!

Mat på SpånstaGrillen - mums!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 362 visningar

Gillar

Kommentarer

Deninrekampen ,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag måste nog börja försöka det - för foten blir ju inte bättre av att jag missköter det..
nouw.com/frökenrödlök
minträningsdagbok
minträningsdagbok,
Men gud vad gott!!! 😱
nouw.com/minträningsdagbok
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det var gott..
nouw.com/frökenrödlök
minträningsdagbok
minträningsdagbok,
blir ju inte alls sugen på't! 😉
nouw.com/minträningsdagbok