Jag önskar mig sexleksaker i julklapp!

Inlägg i samarbete med sexleksaker365.se


Godmorgon!
(God förmiddag egentligen men vaknade för liten stund sen bara)
Jag mår inte helt hundra, jag är nämligen förkyld och har feber, vilket inte alls är roligt. Men de flesta är väl sjuka just nu. Tur i oturen att läraren som skulle ha föreläsningen i skolan idag också är sjuk, för då missar jag inget. Så nu ligger jag i soffan i min nya gosiga onepiece och ska få skriva om ett intressant ämne jag gillat hur länge som helst - sex och samlevnad och massa trevliga sexleksaker.

Jag skäms nämligen inte över att prata om sexleksaker. Eller sex över huvudtaget men jag vet att många tycker att det är ett ämne som är tabu, varför? Skulle du inte gilla ämnet så får du scrolla förbi inlägget ;) Jag tänkte nämligen tipsa om riktigt roliga julklappar till någon som skulle uppskatta det. Eller kanske till dig själv och din partner. För det är himla mysigt att ha leksaker med sig i sängen ibland, tillsammans med sin kärlek. Hade jag vetat att någon vän hade velat ha en leksak hade jag verkligen kunnat köpa den i julklapp och jag hade verkligen kunnat skriva upp det på min önskelista.

I detta inlägget tänkte jag visa de jag hade kunnat tänka mig få i ett paket på julafton. Kanske ett tips till dig också!


Action No.3 - woooow - denna har jag aldrig sett och jag blev sjukt sugen på den, speciellt när den är på rea.

Wunderluv - En sån här har jag länge velat prova, men aldrig blivit av.

Fetish Fantasy - Jag har alltid velat testa en sexgunga någon gång men jag vågar inte pga vikten men åh vad häftigt att få testa.

Satisfyer Luxury Pret-a-Porter - jag älskar min satisfyer pro 2 next generation men hade velat prova någon annan produkt inom det här med lufttrycksprodukter. Spännande.

Satisfyer PRO 4 Couples - denna hade vart riktigt kul att testa nån gång =) Spännande.

Realove lydia smart butterfly vibe - denna är appstyrt och det hade ju vart kul att använda när min partner får styra den på sin mobil .. hehe.

Hade du kunnat önska dig sexleksaker i födelsedagspresent eller julklapp?
Sexleksaker365.se har snabba leveranser och ingen kan se på paketet vad det innehåller, de har diskreta leveranser så är du orolig över det när du beställer behöver du inte vara rädd. Det står inte sexleksaker365.se som avsändare.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Nattugglan
Nattugglan,
Å yes👌🏻👌🏻 Tackar inte nej till dom leksakerna. Love it. Har heller inga som helst problem med att prata om sex o samlevnad. Tvärtom, det är nog det ämne som jag är mest bekväm med när det gäller attprata om nåt🙈🤪🤪👌🏻❤️
nouw.com/nattugglan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju helt underbart att det finns människor som är så öppna med sånt här =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Himmel och pannkaka vilken crazy flygställning. Den såg galet avancerad ut
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det gäller nog att vara lite akrobatisk =)
nouw.com/frökenrödlök
Kirsi,
Vilket bra samarbete! Det är roligt när folk vågar vara öppna med sex och sexleksaker. Jag har haft ett par samarbeten som involverar sexleksaker, men google adsense gnällde på inläggen, så jag fick ta ner dem. 😟
kirsi.se
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Har nog önskat mig sånt förr. Fick i alla fall sexleksaker i present av första pojkvännen jag hade. 😂 Så jag antar att jag hade önskat mig det då. Nu är jag mer för att klara mig på egen hand, så att säga. 😏 Men min bästa kompis, Simon sa igår att han vet vad han ska köpa i julklapp till mig och det finns fan bara två alternativ... Antingen är det något han valt med omtanke eller så är det en fucking jävla vibrator bara för att jävlas med mig. 😂😂😂
nouw.com/lifeisbetteralive