Jag måste gå om dagis.

Igår fick jag reda på att jag måste gå om dagis. Ganska intressant med tanke på att jag aldrig gått på dagis. Hur går man om då?
Ja, skolan skulle jag också gå om och den har jag ju gått så det kanske är logiskt lättare då. Jag är nämligen så barnslig och omogen att det krävs att jag går om både skola och dagis för att kunna bli bättre. Tror ni dem godkänner min ansökan om jag skickar in att få börja ettan tillsammans med 7åringarna? Ja, kanske bra iofs, för då kanske jag får bättre betyg iallafall, för jag tror ju inte man blir mer mogen av att gå om, eller? Och det där med barnslig. Det är väl en jättebra egenskap att ha även som vuxen? Att man vågar visar sin barnsliga sida emellanåt, att tillåta sig att faktiskt få vara barnslig, speciellt om man har med barn att göra. Det är väl bara roligt? Och så fick jag reda på varför jag inte har några vänner också! Det var ju himlans bra att jag fick reda på det! Så slipper jag grubbla mera på det. För det är ju liksom inte som så att Linda precis varit här, jag besökte Freja för ett tag sen, skall hem till Ida nästa Onsdag och även en sväng till Anette veckan därpå. Men, jag just det, jag är ju barnslig - detta är mina låtsas-kompisar.

Tillåt mig ett stort GAAAAAAAAAAAAARV! HAHAHAHAHAHAHAHA!! En del är ju mer komiska än andra, verkligen! En del vet verkligen inte vad dem skall säga till folk och tror att sånt här sårar. Ja, vad skall man ta sig till egentligen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer