Jag lever!

Då var det åter dags för ett inlägg här!
En helg har ju förflutit med väldig fart och jag har haft en awesome helg på alla sätt och vis. Spenderade natten hos mamma och pappa mellan torsdag och fredag för att kunna åka på marknaden på fredagen.
Vi plockade upp och träffade massa folk. Likadant på lördagen och söndagen!
Det gick dock inte så bra för min del men jag är glad ändå. Roligt att få beröm för sina saker och få träffa andra som har samma intresse - pyssel!

Min mamma har länge vart med i ett gäng som heter Flitiga Händer, där 20 tjejer/damer/tanter som älskar att skapa och gör sina egna saker träffas ute på marknader och sådana saker. Dem finns här i Falkenberg och när jag bodde i Älmhult sa jag att jag hade velat vara med om jag bott i FBG, nu när jag flyttat hit frågade jag om jag fick komma med och jag var så välkommen så. Så nu tillhör även jag Flitiga Händer och det känns så roligt.
Prata med likasinnade, utbyta tankar och ideer och bara skratta tillsammans. För det gjorde vi i helgen.

Fick mat hos mamma och pappa i söndagskväll som pappa fixat och det var gottigott. Sen körde jag hem syrran och så hem till mig. I lördagskväll käkade jag mat här hemma tillsammans med en kompis och kollade på Så mycket bättre.
Annars har det väl inte hänt så mycket. Idag har jag sökt massa jobb och i högen av dem jag sökte finns två stycken som jag är mer sugen på, så håller tummarna extra hårt nu!
På torsdag skall jag på intervju på ett ställe jag skickade intresseanmälan till för två veckor sen :) Trots jag inte sålde så mycket på marknade så köpte jag desto mer.
Struvor
Älskar ju rödlök så var bara tvungen!
Vill börja använda lite smycken igen, detta skrek mitt namn!
Länge velat ha ett halsband med liten berlock jag kan ha på mig till vardags, jag fann detta vackra turkosa hjärtat
En av det bästa i helgen var när Therese Loreskär´s mamma kom in på marknaden och med sig hade hon bok nummer två i serien om Bloggdrottningen. Jag blev så glad att jag nästan hoppade. Nu har jag att läsa igen och jag har länge vart nyfiken på hur det går och snart får jag reda på fortsättningen. Var så roligt att få träffa hennes mamma igen för hon är så underbart trevlig och glad. Pratsam och mysig kvinna. Gjorde verkligen min dag!
Bloggdrottningen 1 och Bloggdrottningen 2 <--- länkar="" utifall="" ni="" också="" vill="">

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer