Jag längtar till odlingssäsongen sätter igång!

God kväll!

För två år sen köpte Kjell och jag ett miniväxthus som vi satte på trädgården. I plast som var toppen att placera på en specifik plats intill förrådet och som passade oss perfekt storleksmässigt.
Vi fick plats med gurkor, tomater och paprika. Det har stått ute i ur och skur så även på vintern och har nu gjort sitt. Vi pratade i höstas om att vi till våren skulle köpa ett nytt. Jag har de senaste åren drömt om ett större växthus som vi kan gå in i, där man får plats med lite mer och är lättare att komma åt att gallra, vattna och fixa med växterna.

När vi i Fredags var och hämtade våra ringar gick vi efteråt in på Biltema för att Kjell skulle köpa något åt sin pappa och då såg jag ett perfekt växthus för oss. Vi diskuterade saken och sedan tog vi med oss ett hem. Det mäter 190*120*190 cm och kommer passa toppen på trädgården.
Det blev ett spontanköp men jag är så glad, nu längtar jag till vi kan sätta igång och odla!
Det kommer bli tomat och gurka som vanligt, ska testa paprika igen och så tänkte vi sätta lite blommor också! I våra odlingslådor som vi också haft sedan vi flyttade hit blir det nog lök eller morötter i om Kjell inte har några andra planer!!

Priset passade oss kanon, 499:-

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer