Jag kom hem med ett fynd iallafall!

Jag och lillsis var i Varberg i förmiddags. Tillsammans med flera hundra andra loppissugna föräldrar och barn! Så härligt att se en så lång kö växa och växa för var minut och man vet att där inne kanske det finns ett fynd till oss var. Om jag hade haft barn hade det vart rena lyckogruvan med tanke på att i halva lokalen var det barnloppis. Hur mycket kläder, leksaker, skor och andra barnrelaterade saker som helst och billigt var det. Där hade barnen fått sig en helt ny garderob alltså.
Men den andra delen var mer intressant för oss utan barn så där traskade vi i 50 minuter och syrran gjorde fynd efter fynd efter fynd. Hon och hennes kläder säger jag!! Hon har kroppen som de fina klänningarna passar så det är så roligt när hon hittar plagg efter plagg!!
Jag hittade ingenting! Förvisso har jag inga pengar att shoppa för heller egentligen så gjorde inte så mycket, men innan vi lämnade Varberg åkte vi in på Second Chance och där hittade självklart syrran lite mer kläder och vet ni vad - jag gjorde också ett fynd tro det eller ej! Tröjan/tunikan på bilden är av tjockare material, sådär mysgosig ni vet och jag älskar den.. Så skön tillsammans med ett par leggings så jag spenderade faktiskt några tior ändå! Kostade bara 35:- så var ju som hittat =) Såååå nöjd!

Brukar du fynda på loppis? Vad kikar du helst efter när du besöker en second hand?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer