Jag & Kärleken!

Hur träffades ni?
Det var först via en dejtingsajt faktiskt, där intresse uppstod och flera mail skickades fram och tillbaka. Första gången vi träffades i verkligheten var det över en fika på ett cafè i Falkenberg.

Är ni förlovade?

Ja, faktiskt! Äntligen kan jag svara ja på den frågan! Hehe!

Bor ni ihop?

Ja, sedan september/oktober 2016 tror jag det blir!

Har ni barn?

Nej!

Har ni båda körkort? Isåfall, vem kör bäst?

Vi har körkort båda två och haft i många år, och jag måste säga att Kjell kör bättre. Jag kör bara när jag måste. Kjell arbetar på ett sådant sätt att han avverkar allt som oftast flera mil i bilen varje vecka och har gjort sedan han fick jobbet!

Kommer du ihåg er första kyss?

Jag tror det, jag minns ett tillfälle i början iallafall men vågar inte säga om det var allra första gången eller en av de senare!

Vem av er är äldst?

Det är Kjell med 3 år. Vi börjar bli riktigt gamla nu, haha!! Han fyller 39 och jag 36. Herregud!


Vem fyller först på året?
Det är Kjell som gör.

Vem är längst?

Svarar Kjell här med, med sina 190 mot mina 171cm.

Vem sjunger bäst?

Oj, jag har bara hört Kjell sjunga när vi ska sjunga "Ja må han leva" när någon i hans familj fyller år och då hörs han knappt så vet faktiskt inte hur bra han är på att sjunga. Han säger att han inte kan/inte är duktig men vågar inte svara på det eftersom jag aldrig hört honom. Han kanske är jätteduktig! Hoppas på det =) Haha! Jag sjunger ofta, varje dag, men hellre än bra om man säger så!

Håller ni i handen på stan?

Ja, det händer! Haha, kul skämt! :D

Kände ni varann innan ni blev tillsammans?
Inte så jättebra, för man lär inte känna varandra på ett par månader. Egentligen tror inte jag man lär känna varandra på några år heller, så lika bra å köra på och lära känna varandra mer och mer under tidens gång! Nej svarar jag på den frågan!

Vad har ni gemensamt?

Kärleken till varandra, Einar och vår lägenhet. Vi har några gemensamma drömmar och vi gillar traktorer båda två. Vi delar en del musik ihop också och att vi båda älskar svenska kriminalfilmer så som Beck och Wallander samt buskis/uppträdande så som Stefan & Krister och Falkenbergsrevyn.

Blev du kär i första ögonkastet?

Vår första dejt var mysig men slutade ganska knas. Med en stel kram och båda två sa "Tack för idag, vi får väl se om någon av oss hör av sig" och båda två kände där att det kommer inte bli mer. Tänkte att den andra inte ville höras mer. Men jag hade ändå fått upp ögonen för honom, hade fått ett intresse och ville veta mer, kär var jag inte men nyfiken. Jag hade bestämt mig innan jag började dejta killar den omgången att jag skulle ta det försiktigt, inte slänga mig in i något, inte välja första bästa och faktiskt känna efter hur jag känner. Inte "tro" att det är kärlek bara för att han verkar intresserad. Det fungerade med andra men inte riktigt med Kjell, jag kämpade så men förstod ganska snabbt att jag var kär!

Kjell svarade att han blev det på cafét 🥰


Har ni någon speciell låt?

Vi hade inte det innan och har väl egentligen inte det nu heller, inte uttalat eller vad man ska säga. Men jag friade faktiskt till honom med en låt jag hade sjungit in och spelade upp för honom så får väl ändå säga att vi numera har en speciell låt. För det är klart det blir speciellt när man använder en låt till ett frieri. Jag ändrade dock texten till "Vill du bli min egen älskling" istället för "Vill du bli min egen kvinna" =)


Har ni stora framtidsplaner?

Ett bröllop! Och så hoppas vi att det kanske blir barn också!

Har ni gråtit i varandras armar?

Jag har många gånger gråtit i hans armar då jag är en känslig person som gråter väldigt lätt, men ännu har jag aldrig sett honom gråta.

Har ni varit utomlands tillsammans?

Ja, vi har vart i Tyskland på julmarknad ett par dagar. Så jäkla mysigt att få gå omkring i Tyskland, känna doften av jul, hålla handen och bo på hotell. Vi skulle åkt till Rhodos i Maj 2020 också men den ställdes ju såklart in.

Vilket är ert bästa minne?

Jag vill ju såklart svara frieriet här, men jag tar stunden då vi faktiskt blev vi - och ett par. Vill inte berätta om det men det var iallafall bästa minnet än så länge.

Vem lagar bäst mat?

Med handen på hjärtat så lagar jag väldigt sällan mat här hemma, så jag säger Kjell på det. Fast jag är nog bättre på köttfärssås än vad han är =)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?

Vi käkar middag framför någon serie eller film och sedan går vi och lägger oss. I sängen ligger vi med varsin mobil och kikar runt innan vi säger godnatt! Så är det, men jag trivs. Ja, inte varje kväll förstås. Han kanske tar en kvällspromenad, jag läser eller sitter i ateljen. Det händer ju faktiskt också!

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?

Ja, vi pussas väldigt mycket faktiskt!

Hur länge har ni varit tillsammans?

5 år

Ringer eller sms:ar ni mest?

När han är på jobbet blir det alltid ett sms om dagen, för att säga att vi tänker på varandra, vi längtar efter varandra osv. Men är det mer "akut" så ringer vi såklart! Så kanske är 60-40% där!

Vilken är hans finaste kroppsdel?

Jag har alltid gillat stora händer och det (förutom hans längd) var någonting jag fastnade för först! Sen upptäckte jag hans leende, när han är riktigt glad och skrattar så är han riktigt fin.

Kjell svarade mitt ansikte men det var tydligen svårt att bestämma för han gillade hela mig 🥰

Jag hittade denna listan hos Blondinas.se!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 237 visningar

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Så fina ni är och så fina svar på frågorna. Der lyser kärlek om er ❤️ fint att ni träffade varandra. All lycka till er ❤️

nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Madde ,

Ni är ju verkligen så fina ihop också, Hoppas verkligen vi kan ses någon mer gång framöver.

www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men det planerar vi ju iomed fotbollen men allsvenska matcher får ju dessvärre vänta till 2022 .. OM vi har tur =)
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så kul att läsa om eran resa 😀💕. Ni är fina ihop. Hoppas att era drömmar kommer att bli verkliga. Jag kanske får ge mig på denna lista med frågor åxå 😊

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja vi får helt enkelt se.. blir det inte så näe då blir detn åt annat =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Hannas krypin,

Mysig lista att läsa. Kul att få höra om er första dejt. Ibland är det rätt även om man inte tror det från början.

hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja verkligen! Själva dejten var ju jättemysig, men det kändes bara så fel när vi sa hejdå.. Stelt och liksom "njaaa, jag vet inte" ... men ändå hade intresse funnits redan från första hejet =) så fel man kan ha
nouw.com/frökenrödlök
Liw,

Åh vad roligt att läsa om dig/er! Det är så fint att läsa om er kärlek. Ni ser fina ut tillsammans. Jag tycker också det är läckert med långa killar. 😉 Och ni är inte gamla. 😅...inte ens 40...hehe. Tack för ett trevligt inlägg!

www.liwslust.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Haha, inte när man jämför, men det är svårt att ta in att man närmar sig 40
nouw.com/frökenrödlök

Så trevligt att läsa om hur ni träffades. Visste inte att det var via en dejtingsida. Tänk ändå hur bra det är med såna platser.

www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, de är många som träffas så =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,

Tycker ni är så fina tillsammans och kanske jag också skulle göra en sådan här lista. Kul att ni träffades på en dejtingsajt är ju mer vanligare än man tro

sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag som alltid träffat mina killar därigenom ser ju typ bara det sättet numera. Inte vanligt att man träffas via jobb/puben längre.. haha
nouw.com/frökenrödlök
Blondina,

Gud va kul att du också gör den här listan 😃 så mysigt att ni har varit tillsammans i 5 år. Ja och sambon firar snart 4 år

blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, jag har gjort sådana tidigare men det var längesen så när jag såg den hos dej kunde jag inte låta bli =)
nouw.com/frökenrödlök
Josefine,

Åh vad mysigt! Jag och min sambo har varit tillsammans 6år detta året. Tiden går så fort

joossanns.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, den gör ju det
nouw.com/frökenrödlök
mynameisjossan
mynameisjossan,

Kan tyvärr inte gillar något av dina inlägg och jag vet inte varför. Trycker på hjärtat, men det händer ingenting

nouw.com/mynameisjossan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jasså... jag har ingen aning om varför...
nouw.com/frökenrödlök