Jag känner mig mörbultad!

Hej Hallå!

Kanske skulle uppdatera er om hur operationen gick!
Och den har gått bra! Jag hade tid kl 13.15 men kom inte in på operationsbordet förrän 15.30 pga förseningar i operationerna tidigare, det var lite drygt att bara ligga och vänta.
Men när jag väl var på plats gick det fort, nålen kunde sättas på andra försöket och jag somnade gott. Vaknade upp kl 17.00 och låg en stund och piggnade till innan jag fick lite dricka, fick mina kläder och kunde gå och kissa. Viktigt innan man lämnar, att man visar att man kan kissa.
Sedan fick jag mer dricka och en macka innan jag lämnade strax efter 18.
Kjell hämtade upp mig och jag vad honom köra till McDonalds för att jag var så hungrig efter all fastan, det var gott men svårt att äta. Mådde illa och var trött, så somnade några gånger i bilen med hamburgaren i näven. Haha!
Somnade så fort jag kom hem och lade mig i sängen.

Igår mådde jag lite illa. Det pga att jag inte kunde äta lika mycket plus tisdagens fasta.
Under operationen hade jag ju en slang i halsen och den har påverkat mig negativt för jag har så sabla ont i halsen nu och kan inte riktigt svälja. Så har svårt att äta med andra ord.
Dessutom har jag sjuk träningsvärk i hela kroppen, men jag vet inte varför. Det har jag inte riktigt haft efter de andra två ggr. Men förmodligen för att jag legat så mycket, vet inte.
Men jag har ont i nacke, axlar, armar, lår, mage och rygg. Jag hostar massor och det är sjukt jobbigt för jag får så ont i kroppen, magen framför allt. Usch!

Läkaren ringde igår och berättade vad de hade gjort och sa att slemhinnan var tunnare än de andra gångerna så behandlingen har gett positiv verkan vilket känns riktigt bra!
Men de skickade den på analys så väntar på svar därifrån, så får vi se vad nästa steg i detta blir!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 316 visningar

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,

Vad skönt och höra att allt gick bra på sjukhuset och att operationen hade gett bra resultat. Jag brukar med vara trött efter att jag har blivit sövd.

nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Operationen har inte gett bra resultat eftersom det bara var en skrapning men behandligen har tydligen vart bra =)

nouw.com/frökenrödlök