Jag känner dem inte men tårarna rinner ändå.

Det är fruktansvärt att läsa om en mamma och pappa som tvingats genomgå det mest förskräckliga och hemskaste någon kan tänkas gå igenom. Ett förlorat barn! Mamman tvingas genomgå en förlossning för att få ut sin döda sons kropp. Av någon anledning hade pojkens hjärta slutat slå inne i magen.
Mina tårar bara rinner och jag är så ledsen. Hur kan det ske?
När man blir gravid vill man oftast vänta med att berätta för folk efter vecka 12 för att då är den största risken för missfall över men jag har inte riktigt förstått att det kan hända någonting ändra fram till slutet av graviditeten.
Det är något som gör att jag ifrågasätter om jag klarar av att genomgå en graviditet i hopp om att få ett barn. Tänk om någonting händer?
För några år sen följde jag en tjejs blogg (hade träffat henne några ggr så visste vem hon var) som var gravid med sonens lillasyster. Allt såg fint ut hela graviditeten men i slutet var det nåt som inte stod rätt till så tjejen bad om att bli igångsatt/kejsarsnitt men läkarna ville inte det, dem tyckte dem skulle vänta till BF istället, och det gjorde att flickan hann dö i magen!! Fy faen vad jag grät.

Det är likadant nu - jag kom in på Mamma till ängeln Lèon för en stund sen och har läst massa. Tårarna rinner och jag är ledsen för familjens skull. Stackars Lilla Lèon som aldrig fick se dagens ljus. Och stackars mamma och pappa som aldrig får se sin son växa upp. Fy fan!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer