Jag kan ta med den dit jag vill!

Inlägg i samarbete med


Hej!

Nu när hösten är här och det för det mesta är mörkt och grått ute är belysningen viktig.
Man vill mysa till det hemmavid med lite levande ljus och lampor.
Jag är i alla fall en av dem som vill det och därför blev jag glad när jag fick en bärbar läcker lampa från meethue.com. Det är en Philips lampa som styrs med hjälp av en app.
Perfekt om man gått och lagt sig och glömt att släcka och inte riktigt orkar gå upp så kan man bara slå av den med hjälp av mobilen. Den går dessutom att ändra sken, olika färger och nyanser och kallt och varmt sken med hjälp av appen. Den går att dimra så att du kan få det så behagligt du bara vill.

Jag tycker det är toppen att den är bärbar, då behöver jag inte konka på vår tunga golvlampa när jag exempelvis vill ha extraljus inne i ateljen. Och när Kjell och jag vill mysa ute på altanen kommer den bli toppen att bara ställa fram. Den är inte stor men lagom och den är inte tung.
Dessutom väldigt snygg och stilren i utseendet.
Det jag än så länge haft lampan till är som belysning i hallen, så härligt att komma in från en promenad en mörk kväll och mötas av det härliga skenet från lampan. Dessutom har den varit väldigt bra när jag har läst. I appen finns det olika kategorier man kan välja mellan som exempelvis solnedgång och då är ljuset ganska orange/rött, norrsken och då lyser den i turkosgrönt/blått, få ny energi som har ett kallt sken och nattlampa som lyser i orange/rött. Men mer finns.

Den högra bilden är från appen så ni ser ju hur många möjligheter man har för att få den färgen och det ljuset man vill ha. Den borde nog vara en väldigt bra discolampa kan jag tänka mig.
Även om den inte är tänd är den väldigt snygg måste jag säga.
Helt vit och skålformad.
Jag är väldigt nöjd med denna och den kommer lysa upp många mörka höst/vinterkvällar för mig nu och jag ser fram emot att använda den i sommar. Varma sommarkvällar på altanen och kanske när vi åker på camping! Mys!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Susann,

Är det batteri i lampan?

zinnie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej, det finns en sladd till men den är även trådlös eftersom jag kan ta den tid jag vill =)
nouw.com/frökenrödlök