Jag hoppas verkligen det löser sig

Hej

Jag ansökte om CSN på nytt nu när min paus är slut och fick besked att jag har för lite klarade poäng från året innan. Det skapade stress och oro. Kommer jag inte kunna fullfölja studierna och klara utbildningen när allt kommer omkring? Jag vet inte. Pratade med CSN som sa att de kan godkänna ansökningar som har särskilda skäl till varför man inte kunnat klara poängen och när jag berättade för honom om att jag genomgick en omfattande cancerutredning från februari till september 2020 så sa han att det kan ses som ett särskilt skäl.

Jag har vart i kontakt med gynekologimottagningen på Halmstad sjukhus där jag varit för att be om intyg på vad jag genomgått, tidsperiod och hur det påverkat mig. Sedan ska jag skriva ett utförligt brev om varför jag inte gjort färdigt kursena. Jag hoppas verkligen detta kan ses som ett särskilt skäl och att de godkänner mig. Så att jag kan fortsätta pluggandet.

Oro har tagit över kroppen samtidigt som jag känner ett lugn, tänker att detta borde gå. Inte nog med det så kom jag hem från jobbet igår och lade mig i feber. Mår inte bättre idag så är säng/soffliggare. Fy fysiken!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer