Jag hoppas att detta fungerar positivt!

Hej!

I förrgår satt Kjell och jag ute på altanen och diskuterade mitt mående och mina val jag gör just nu. Jag vill alltid ha med mig Kjell på det jag gör så att han också får vara med och tycka och tänka. Vi kom fram till att vi är överens om hur vi ska göra här. Eller rättare sagt jag ska göra.
Det känns så skönt att vara öppen mot Kjell, berätta hur jag känner och hur jag vill ha det och det är så underbart att han tycker och tänker likadant och faktiskt godkänner att jag gör så här just nu.
Häromdagen skickade jag in min ansökan om studieuppehåll efter att jag fick ett intyg från läkaren på sjukhuset. Hon hade skrivit så bra på intyget, kort men innehållsrikt och verkligen lagt tyngd i de valda orden. Nu väntar jag på besked, men jag tror inte det ska vara några problem.

Jag ansökte om ett års uppehåll för att vara på den säkra sidan men jag hoppas inte det ska behöva ta så lång tid men skönt att ha tiden isåfall. Jag ställer dock in mig på att komma tillbaka till skolan i Januari för det skulle vara det bästa för mig ur studiesynpunkt, för då faller bitarna bäst på plats om man tänker på när de kurser jag inte har klarat går av stapeln nästa år. Men vi får se!
Jag är glad att jag bara kan vara just nu, fokusera på det som får mig att må bra, fokusera på mitt fysiska och psykiska mående. Jag tar bort skolan som stressar mig och jag har valt att inte skriva in mig på arbetsförmedlingen ännu för att ha så lite saker som möjligt som stressar mig och påverkar mig negativt. Jag tar mina promenader, jag äter frukost, mellanmål, lunch och middag och jag dricker mycket vätska, jag läser mycket böcker, jag kollar på film och serier, jag pysslar med än det ena och än det andra och jag sitter mycket med mobil/dator och sociala medier. Jag försöker umgås med familj och vänner och jag pratar mycket med Kjell. Jag ska börja gå hos psykolog och haft mitt första möte per telefon! Jag gör så mycket jag kan för att må så bra som möjligt med andra ord.

Jag väntar också på nästa operation, jag är osäker när det blir. Jag har gått och trott i slutet av september men när jag pratade med sköterska senaste gången trodde hon i slutet av augusti så vi får helt enkelt se när det blir. Jag är så jävla orolig! Rädd för vad de ska hitta, eller inte hitta eftersom jag fortfarande har problem. Nåja, vi får helt enkelt se. Skönt att de fortfarande har mig under uppsyn så att säga, hoppas behandlingen gett positivt resultat.

Detta är en överenskommelse mellan mig och Kjell och vi tycker att detta för mig/oss är bra just nu och alla gör på sina sätt. För andra är detta fel, medan andra håller med mig. Om du tycker detta är helt fel, snälla håll det för dig själv isåfall, tack!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 426 visningar

Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,
tycker du är så bra på att verkligen berätta vad som är rätt väg för dig just nu och som du säger så¨strunt i vad andra tycker då det är du som är viktigast.
nouw.com/corkystyle
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo det blir ju det även om jag ändå är rädd för människor som måste lägga sig i..
nouw.com/frökenrödlök
Det låter som ett klokt val där. Att se till att fokusera på dig och ditt mående i första hand. Hoppas verkligen din studiepaus går igenom så du bara får vila och tänka på annat nu.
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det tror jag den kommer göra för läkaren skrev så bra. I annat fall är den på skolan som bestämmer lite väl elak 😉
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Det är ditt val - folk ska skita i vad du ska göra o inte. hatar folk som lägger sig i o ifrågasätter andras val. De är upp till dig hur du ska göra med allt och med ditt liv, stå på dig vännen jag hoppas att de blir bra oavsett ❤️
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Än så länge är det ingen som sagt något negativt om det, men jag kände det var bäst att nämna det så att ingen behöver komma med negativitet =)
nouw.com/frökenrödlök
Mirre,
Så fint att du har honom vid din sida och att ni tillsammans kommer fram till vad som känns bäst. Hoppas att det ska ordna sig med skolan. Hoppas att operationen blir av snart så det är över
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Över kommer det nog inte bli på ett tag eftersom jag förmodligen kommer gå på behandling och göra fler operationer om jag förstått rätt.
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Jag tycker du gör helt rätt i att ta ett studieuppehåll. Ibland behöver man ta hand om sig själv innan man kan göra annars. det är bra att ni kan prata om det, det är viktigt ❤️
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, annars hade jag inte kunnat göra detta, vi bor i hop och jag kan inte bara köra mitt egna race =)
nouw.com/frökenrödlök
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Låter värkligen som ett klockt val att tänka på sej själv i första hand <3 hoppas att det går bra med studier och allt annat kram <3
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, just nu måste jag göra det =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Studieuppehåll tycker och tror jag du har rätt till. De är väl bra att landa och bli starkare på alla plan innan du gör sista terminerna på utbildningen
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det känns bra just nu!
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Tycker ni gör ett väldigt klokt val och det är så bra att ni pratar igenom det så båda är med på vad som händer och hur ni känner 😊
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, men det måste vi göra! Jag kan inte köra mitt egna race =)
nouw.com/frökenrödlök
Susann,
Jag tycker det verkar vara en bra plan. Klart du ska fokusera på ditt mående. 😊👍🏾
zinnie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hoppas det blir bra
nouw.com/frökenrödlök
marielinneaaa
marielinneaaa,
Man sla va rädd om sig själv och sitt eget mående 😊 Ibland behöver man ta bort saker och vara sjukskriven för helt enkelt må bra och ta sig framåt 😊 De är starkt att inse det och att du delar med dig är bra, de behövs pratas om 😊 Kämpa på fina du! 💗
nouw.com/marielinneaaa
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har du rätt i, därför jag varken pluggar eller söker jobb just nu. Dock inte sjukskriven, jag bara är ...
nouw.com/frökenrödlök