Jag har tänkt om lite!

Tjenixen!

Vi som studerar till hälsopedagoger via Halmstad Högskola skall på våren vårt andra år gå ut på VFS - Verksamhetsförlagda studier och jag ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning om jag ska vara ärlig. Det är läskigt att komma ut i arbetslivet och göra ett projekt utifrån det vi tidigare har lärt oss i utbildningen. Men det kommer samtidigt bli riktigt spännande att få se hur verksamheter kan se ut och om jag faktiskt har lärt mig någonting.
Jag hade en tanke från början om vilken verksamhet jag skulle vilja praktisera på men jag har tänkt om där, jag tror nämligen det kommer bli lite för svårt att finna en ordentlig mening och projekt utifrån hälsoperspektivet. Så klart är det viktigt att utgå från sina egna önskemål och intressen men någonstans får man nog dra en gräns. Jag har hela tiden tänkt att söka plats på FalkenbergsRevyn för att jag skulle vilja se hur den sociala hälsan är, hur kommunikationen påverkar och hur ett skratt kan göra människan glad.
Det som gör att jag väljer att inte kontakta dem i första taget är för att veckorna då praktiken äger rum är i slutskedet av 2020 års upplaga och jag hade velat vara med i förberedelseskedet, planeringen osv - vilket de är full gång att göra nu!

Jag har lite andra planer och jag har faktiskt skickat iväg en förfrågan idag, iallafall ett mail om vart jag vänder mig för att ifrågasätta om en plats. Det är ju en start åtminstone och det är viktigt att vi är ute i god tid för det är inte lätt att få ett Ja vid första förfrågan. Hörde att vissa studenter har fått 10-15 Nej innan de får en plats bekräftad att vara på.
Jag är nervös!
Får se vad som händer och sker nu, men jag har som sagt helt tänkt om och går numera på en annan linje, men jag tänker inte gå in på vad jag tänker, förrän det är bekräftat eller om jag får ett nej!

​Men, jag tar gärna emot förslag på ställen att vara på. Kanske arbetar du på ett ställe i Halland med omnejd som skulle ta emot en hälsopedagogsstuderande på 8 veckor praktik?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 458 visningar

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
håller tummarna att du får ett ja! minns ifrån gymnasiet när vi skulle på praktik jag mådde så dåligt när jag fick ett nej, gick frisör så var ju begränsat på vart man kunde hamna en frisör salong såklart. alla nej gjorde att jag såg ner på mig själv även fast det egentligen kanske inte hade att göra med just mig, men frisör yrket är ju ett ytligt yrke och jag kunde inte hindra mig ifrån att tänka att jag inte var tillräckligt snygg eller hade märkeskläder som dem andra i min klass hade. Men vilken tur att jag la det yrket bakom mig 😊❤️
nouw.com/annaasvensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är ju mindre lätt att få en plats då ... Jag kan ju vara lite var som helst =)
nouw.com/frökenrödlök
Mina,
Låter spännande. Hoppas verkligend u får ja på din förfrågan. Det fattar inte vad de missar om du inte får vara där ❤
nouw.com/minasvarld
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Söt du är, han jag pratade med lät väldigt positiv iaf.
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Låter väldigt spännande, praktik är lärorikt 🙂
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är det! Speciellt när vi ska göra en stor rapport på 10hp också
nouw.com/frökenrödlök
Moa Larsson,
Förstår att det känns lite läskigt, men tänk att det hör till. Det är som när man skulle lära sig cykla. Hoppas du hittar en fantastisk plats!
moafidelie.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men precis =)
nouw.com/frökenrödlök
Nettan,
Vilken härligt höstbild på dig !
Hoppas att du hittar någon bra praktikplats som du kommer att trivas med.
Lycka till !
backlura.net
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det hoppas jag med =) Tack, men bilden är dock tagen en sommar =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Ohh det blir nog jättespännade och pirrigt och kul, spännande att se det på plats
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, både ock =)
nouw.com/frökenrödlök
Sandifighter,
Så kul det låter. Bra att du är ute i god tid, men hörru, klart du får ett stort JA! med en gång ❤
sandifighter.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det lät nästan så 😊
nouw.com/frökenrödlök
Snabela ,
Låter så otroligt spännande. Hoppas att du kommer att få stor nytta av det du har lärt dig i ditt arbetsliv.
nouw.com/snabela
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det hoppas jag med, om jag nu jobbar inom det sen.. haha.
nouw.com/frökenrödlök
Frida,
Jag håller tummarna för att du hittar en bra plats att göra din praktik på! Ska hålla utkik och hör av mig om jag tror att jag kan ha hittat något passande nära dig 😊
morsanpahjul.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag kanske har en plats på g, mitt val nummer två. Jag kom i kontakt med en kille häromdagen .. han tyckte det lät positivt men jag har inte fått ett ja ännu.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Bra att vara ute i tid täner jag. Så kul att vara med revyn det tror jag kan vara givande. Håller tummarna för att du hittar en bra plats
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det hade vart jätteskoj att vara på revyn men får kanske bli en annan gång 😊
nouw.com/frökenrödlök