Jag har provat lite nyheter

Yepp - nu har jag också provat lite nyheter igen. Skoj va? Eller kanske inte :D Vi börjar med Loka Crush. Besviken!! Nu tycker jag Loka går åt helt fel håll, tycker det skall vara vatten och ingenting annat. Visst, den är utan socker och bättre än läsk och den smakar inte fullt läsk men ändå. Vatten skall vara vatten - och läsk skall vara läsk om ni frågar mig.
Smakerna var det ingenting fel på, hallonsoda, citronläsk och päronsoda tyckte jag dem smakade och det var gott. Kan tänka mig dem funkar fint till en varm sommardag om de stått i kylen och blivit kalla men som sagt det känns fel.
Det är iofs bra att det finns en "läsk"-variant av vattnet för dem som vill dricka gott utan att få i sig dåligheter så på den sidan är det positivt men är ändock besviken för jag vill ha mitt vatten med dem smakerna de finns. Gränsen gick när dem gjorde glassmak av det - jag föredrar annars den hederliga citronen, vattenmelonen eller päron kanske. Skall jag välja nån av dessa jag tyckte bäst om var det nog hallon tror jag. Har du provat och isåfall, vad tyckte du?
I helgen provat vi även en av de nya kocksmakerna på chips - roast chicken men vi slängde dem. Jajjemen, Jimmy tog påsen och kastade i soptunnan - det var ingenting för oss. Smaken var god men för STARK för våran smak - det var svårt att äta den. Så den kommer inte köpas igen, men jag är nyfiken på lökchipsen :D Har du provat och isåfall, vad tyckte du?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer