Jag har gått ner ännu mer nu =)

Hej allesammans! Som ni märker under helgerna tar det några dagar extra innan det kommer upp inlägg. Kan bero på att jag spenderar oftast mina helger numera i Hylte =) som ni vet och då blir det mindre inlägg.
Jag har haft en bra helg, fredag-lördag var jag hos syrran och vi hade tjejkväll med smink, tv/film och tvspel. Jättemysigt. Igår följde jag med killen till Gekås för smakråd men fick även med mig lite nödvändiga saker hem. Håller på att ladda upp en video som kommer komma upp här senare med haul på det jag köpte (även om det mest var tråkiga saker)

Jag kom hem imorse.. har blivit så att jag stannar till måndag och när hans klocka ringer så sticker jag hem när han skall till jobbet. När jag kom hem var jag jättetrött så jag lade mig och sov ett par timmar till. Nu har jag precis ätit lite lunch. Jag brukar annars älska fiskbullar och har oftast en burk i skåpet men idag smakade det inte alls bra. Lidl´s fiskbullar har blivit sämre faktiskt, får bli till å köpa på Willys och Ica härdanefter. Men mätt blev jag och det är ju det väsentliga. Vad som annars händer idag har jag inte den blekaste om. Plocka in mina köp från Gekås, och plocka upp lite kläder som ligger på golvet samt ställa in lite pysselsaker jag använde i fredags, det behöver ju inte stå framme liksom. Och massa musik kommer det väl också bli, annars är här så tyst.
Skall ta mig en promenad också... är rätt fint väder där ute.

Vad har ni gjort i helgen? Hade ni en trevlig Alla hjärtans dag?
Det går åt rätt håll, upptäckte i morse att det numera stod - 4.4kg på vågen! *klappåaxeln*

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer