Jag har fått paket =)

Det är så himla roligt när man får avier om att hämta ut paket på posten. Även om man vet vad man skall hämta är det alltid skojjigt. Igår beställde jag lite från Fyndiq som jag väntar på men idag kom mitt första paket från Testagram.se och jag är så spänd på att få testa sakerna jag fick med. Speciellt tvålen och tandkrämen.
Sen fick jag ett tungt paket från Matsmart.se också.. det var ett tag sen jag beställde därifrån men nu blev det av och jag är nöjd. Massa gottigott för nästan inga pengar alls. Tror jag gav 205kr INKL frakt och det skulle ha kostat runt 600kr så fynd minsann =)
Som ni kanske minns från tidigare leveranser från Matsmart brukar jag köpa på mig massa dricka, så även denna gången och jag har änsålänge provat Snapple Mango Madness och den är gudomlig! 5:-/st kostade dem och Ekologiska Sunkis i tetra 1:-/st
Ryvita har jag provat tidigare dock inte denna smaken men dem är jag inte så förtjust i och Energyshoten är av smaken Pink Grape och jag avskyr den smaken så dessa är jag inte så nyfiken på även om jag kommer prova dem, men som sagt tandkrämen och tvålen ser jag fram emot!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer