Jag har aldrig spytt så mycket utan att vara drabbad av magasjuka!


Jag hade fått en inbjudan till fest! Min f.d klasskamrat fyllde 26 och hennes kompis 25 och hade valt att ha en stor gemensam fest i en hyrd bygdegård. Jag och en annan kompis diskuterade om vi skulle gå, var inte sugna till en början men bestämde oss för att dra dit för att hälsa och sådär. I inbjudan stod att dem bjöd på mat - mexikansk tema men att man själv skulle ta med dricka. Vi ville inte supa så tog med oss läsk. E skulle dessutom köra så hon ville verkligen inte dricka.


Väl på plats kände jag mig först malplacerad. Såna här tillfällen är inget för mig egentligen, speciellt när 3/4 bestod av folk jag inte visste vilka dem var. Vi plockade på oss lite god mat, käkade och började känna att det var kul. Vi satt längst ut på borden som stod formade till ett U tillsammans med tre jag hade träffat tidigare.
Först drack jag läsken vi hade tagit med oss, men blev snabbt annat. Iomed de mexikanska temat stod vanlig tequila samt tequila-rose framdukat på borden som man fick snapsa på. Det blev inte bara en utan under kvällens gång hade jag druckit ur en tequila-rose flaska, påbörjat en ny samt tagit 3-4 snapsar av den vanliga tequilan.
Jag blev ganska fort full! Hade slutat röka ett tag innan detta men gick ändå ut till rökarna utanför och tjötade som fan med dem, skämdes inte ett dugg. Jag stötte på kompisens båda bröder och gick och pratade med allt och alla.
Hade bränt mina händer inne på toaletten och tagit en timme på mig att säga hejdå när vi skulle lämna.

Jag var jättefull, för en del av kvällen minns jag inte utan har fått återberättat efteråt.
En fylla som var ganska rolig, inga dumheter hände eller liknande utan jag mådde bara så himla bra, fram till dess att vi satte oss i bilen och for hemåt. Då var det som om någon slog mig i huvudet med ett basebollträ. Blev jättetrött och mådde dåligt. Väl hemma hade killarna filmkväll och E satte sig i soffan med dem, själv slog jag mig ner i skräddarställning på golvet och somnade. Fick sen hjälp upp till övervåningen där vi skulle sova och då kom det .. Illamåendet och det som händer efter rejäl fylla.
Gick sen och lade mig men var ingen hit att sova på en luftmadrass när man fortfarande var full och samtidigt illamående. Var uppe hur många ggr som helst och spydde. Mådde så jäkla dåligt!
På morgonen steg jag upp och åt frukost med de andra, fick då berättat för mig om vad som hänt osv, sen följde jag med ut på en timmes promenad och efter det var allt som vanligt igen.

Det var första och än så länge ända gången jag druckit mig så pass full att jag spytt av det.
Är rätt glad över det! Det jag minns av denna kvällen är att det var en bra fylla som sagt och jag skrattar gott åt allt jag hade sagt och gjort och det är så det skall vara. Inte vakna med värsta ågren om vad man hade gjort kvällen innan.

Brukar du dricka dig så pass full att du spyr?
Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 542 visningar

Gillar

Kommentarer