Jag hade visst gröna fingrar!

Jag och min älskade sambo har nu bott i denna lägenheten över ett år. Tiden går fort när man har roligt och vi trivs mer och mer för varje vecka som går, iallafall om jag skall prata om vad jag tycker!
När vi hade bott här några veckor var vi på IKEA och köpte lite växter till köks/vardagsrumsfönsterna.
Vi köpte sex stycken olika växter och blommor. Tre stycken har vi fått göra oss av med - då de dog.
Men tre finns alltså kvar fortfarande och det är rätt roligt faktiskt. De har vart döda men jag har lyckats få liv i dem igen. Jag har aldrig vart intresserade av blommor och växter tidigare men nu är det jätteroligt och jag tar verkligen hand om dem.
Här inne har vi 11 st blomkrukor och där ute har vi två balkonglådor, tre krukor, sallad och gräslök samt jordgubbar. Riktigt tjusigt.

Förra sommaren var vi iväg i två veckor och då hann ju tyvärr blommorna torka ut, men så fort vi kom hem hällde jag på lite vatten och efter det har de vart fina. En av dem är jag mest glad över för den var totalt död och nu finns det så fina blommor på den. Åh, sån fröjd att se.
En helt vanlig blomma inköpt på IKEA Fynd här i Älmhult :)
Dessutom vill jag visa någonting annat som också gör mig glad. För 3-4 månader sen var vi inne på Netto och handlade. När vi stod i kassan såg jag växter utanför kassan och gick dit, då fann jag två söta bonsaiträd på rea. De hade kostat 99:- först men nersänkt till 59:- men det hade tydligen inte heller gått så just nu kostade dem inkl krukor endast 10:- .. Jag tog dem även om de såg ganska risiga ut. Jag sa att jag ger det ett försök och skulle dem inte klara sig så är ändå krukorna fina. Ja, som sagt - det är 3-4 månader sen och såhär ser de ut idag. Jag är nöjd :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer