Jag hade tyckt det vore bättre med kakel/klinkers i badrummet.

Gud vad man känner sig slö.
Vi var uppe innan sex imorse för att vi skulle stå på loppis i Hässleholm. Ibland undrar jag om vi är riktigt kloka men loppisar är skoj och idag sålde vi väldigt bra måste jag säga. Blev av med hur mycket som helst, dessutom sålde jag 5 tavlor och vi fick in 50:- till GvP. Så jag är nöjd.
Käkade överbliven smörgåstårta när vi kom hem, jag kikade på Big Brother och Jimmy på naturprogram på tv:n. Han somnade så sover rätt gott nu, sova middag ni vet ;) Jag har försökt sätta upp krokarna vi köpte på Ikea igår som skall vara på toaletten men då vi inte har kakel på väggarna så funkade inte sugproppskrokarna och jag vart såååå sur. Måste borra nya hål, som om de tusen hålen som redan finns inte är tillräckligt nog. Vårt badrum är aningen snevridet när det gäller vart man valt att hänga upp handdukskrokarna. På ena långsidan är tvättmaskin, torktumlare, handfat och toalett, i hörnet duschen och på andra lång sidan är krokarna. Så när man tvättar händerna måste man dra blöta händer rakt över hela golvet för att kunna torka händerna BAKOM sig. Satte upp en sugproppskrok på torktumlaren så nu är den liksom mer i fas med handfatet.
De andra krokarna till handdukarna vi använder när vi duschar hade jag tänkt direkt utanför duschen så man slipper korsa halva badrummet blöt för att kunna få tag i en handduk men de är dem som inte gick att få upp på väggen. Får se hur vi löser det.

Planen var också att få upp två små hyllor i köket men de måste Jimmy hjälpa mig med då man använder mollyplugg och är osäker på detta. Han vaknar nog snart så får väl gjort det nångång innan kvällningen =)
Bild från loppisen från vår sida sett.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer