Jag gjorde ett val!

Vet inte om valet jag gjorde är rätt eller fel men just nu känns det som det var det rätta att göra. Men ibland kan man ångra sig men jag tror det är i stundens hetta bara.
Har valt att säga upp bekantskapen med två vänner härifrån trakten, som jag lärde känna när jag flyttade hit.

Den ena pga att varje gång vi bestämde oss för att ses så kom hon alltid med ursäkter nån stund innan och dök aldrig upp och när detta hände för tredje gången frågade jag om hon verkligen ville vara med mig och då förstod hon inte vad hon hade gjort för fel. Om man bestämmer med en person och det dyker upp någonting annat just den tidpunkten som är roligare så anser inte jag det vara en bra vän! Häromdagen mailade hon mig och ville be om ursäkt och skrev att hon lovade att förbättra sig, för hon ville ha mig i sitt liv för att vi hade så roligt (roligt?! Vi träffades ju typ aldrig eftersom hon alltid hittade nåt annat att göra) och hon ville få en till chans!
Jag skrev att jag inte anser det vara ärlighet och jag vill kunna lita på mina vänner, annars är det inga vänner att ha. Jag frågade om hon tyckte det kändes bra att umgås med mig med vetskapen att det inte är ärligt menat?!
När jag sen skrev att hon fått sina chanser och att jag vill umges av vänner som ger mig energi, inte tar så skrev hon att jag iallafall skulle förklara för henne vad hon gjort för fel så hon kunde ändra sig.. Vad då första mailet taget helt ur luften då? Och hur kan hon inte förstå när jag tidigare förklarat? Näe.. bort med henne! Andra tjejen tog jag bara bort ur livet sådär.. och det kanske är just den grejen som gör att jag inte vet om jag ångrar mig eller inte! Vi har faktiskt haft roligt när vi träffats och vi sågs ganska ofta när jag precis flyttat hit. Men hon ville inte komma till mig, jag fick alltid traska bort till henne. Och när jag flyttade hit till nya lägenheten frågade jag henne om hon ville komma hit på fika och se hur jag bodde så skrev hon att hon inte visste men skulle höra av sig dagen efter, den dagen jag hade frågat om... dagen efter satt jag och väntade på ett svar från henne. Men ingenting, på kvällen frågade jag varför hon inte hört av sig och hon bad om ursäkt och lovade att det aldrig skulle ske igen. Glömma kan alla! Jag förlät! Veckan efter bjöd jag in henne igen för jag ville verkligen att hon skulle få se hur jag bor och jag ville ses och så, men då hörde hon inte av sig alls och jag har inget hört ännu.
Vad är det då? Nån som aldrig hör av sig, som väljer att umgås med andra? Näee..

Som min kära moder sa .. omge dig av dem som ger dej energi, inte tar den! Umgås med dem som verkligen vill vara med dig, och skit i de andra!

Förr kunde jag lätt förlåta och gå vidare, gång på gång blev jag besviken men jag förlät alltid. Men det sker inte längre! Ingen skall leka med mina känslor sådär enkelt längre. Nu vill jag ha folk i mitt liv som betyder nåt och som vill vara med mig!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer