Jag gjorde en egen duk - japp av pärlor!

Tjenare <3


För någon vecka sen bestämde jag mig för att jag ville ha en ny duk på vår bänk i hallen. Jag valde att pärla en. Tänkte först att det inte skulle gå, eller vara särskilt snyggt men det är ju bara att lägga en vanlig platta liksom. Nackdel är att den nu rest sig lite och jag tror det är på grund av att jag lade den på plats medan den fortfarande var lite ljummen från strykningen. Jag ska stryka om den och låta den ligga under tryck ända till dess att den är helt kall så får vi se om det fungerar bättre.

Jag hittade en bild på pinterest som jag modifierade en aning för att passa bra in hos oss. Jag är nöjd och tycker att det är lite roligare att ha än en vanlig duk, speciellt nu när julen åker ut! Bilderna är tagna direkt efter att jag lade dit den så just där är tomtarna kvar men får se hur det blir när jag ställer dit våra vanliga saker. Kanske hade blivit än mer snyggare om jag hade gjort den längre, men det kanske blir nästa gång om jag vill byta motiv :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Mina,
Wow vad du är duktig. Jag har aldrig tänkt på att man kan göra så mycket fina saker med pärlor som du gör. Riktigt snygg var den och passade perfekt där.
minasvarld.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tackar =) Jo man kan göra hur mycket som helst =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Wao vad fin den blev. Du är verkligen så bra på det du gör. Heja dig.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,