Jag gjorde det enda rätta ..

Jag gillar den tidsinställda funktionen. För just nu sitter jag ju inte vid datorn.
Men ändå kan ni läsa dessa rader. Det är för att jag har gjort som TV-kockarna - jag har förberett.
Jag har tryckt ner dessa tangenterna i ett förebyggande syfte. Jag vill säga nånting under tiden jag håller på med annat, jag vill att ni skall kunna läsa min blogg trots att jag inte sitter vid datorn. Smart.
För i denna stund, tror jag att jag befinner mig hos min fina lillasyster. Jag tror att vi förfestar och förbereder oss inför kvällens festligheter. Jag tror att en småsure har trängt ner i strupen och jag tror att en cider precis har öppnats. Jag tror att håret skall fixas till, kläderna skall på, naglarna målas och glitter och glamour skall pryda våra kroppar - allt för Eurovision och Frans!

När ni läser detta tror jag att jag mår väldigt bra - det kan man ju aldrig veta i förväg, men jag misstänker. Jag är glad och jag är på G. Det skall bli så roligt att få festa med systeryster vilket jag aldrig tidigare gjort.
Jag är så tacksam över den här flytten, så tacksam över allt som hänt som fått mig och lillstrumpan så nära som vi faktiskt är. Jag älskar henne så jävla mycket!

Det där var out of order märkte jag, men det är bra att få det sagt också. Jag vet ju att hon läser ;)
Nåja. Glitter och glamour, tapas och feststämning. Vilken afton det kommer bli.
Vid detta tillfälle när ni läser just dessa rader tror jag att vi skrattar, lyssnar på musik och bara njuter av livet.
Att få vara med om detta som sker. Jag tror jag tar en liten småsure till, bara för att det är så gott och för att jag blir så glad och fnittrig av det.

Jag vill i förväg önska er alla en trevlig pingstafton. Är ni fler som kommer kika på Eurovision måntro?

Jag tog mig lite cider igår!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer